Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Esetleg valami hasonlót ajánlanátok?
Nekem is nagyon tetszik az a kocsi :D
Igaz drágább de tényleg csak az a probléma vele, hogy nem tudom kipróbálni. Na de azért a pénz is fő szempont. :(
Eddig nem is láttam ezeket a színeket de most nekem is megtetszett a kunert kocsi is.
De a baby merc a favorit :D
Hasonló kocsik tetszenek igazából, nem akarok bolygósíthatót, ilyen nagy masszív kerekekre van szükségünk. :)
Én vagyok, aki a RafPol-t ajánlotta. Mi innen vettük: www.zsebibabaaruhaz.hu (Nyíregyháza). Mondjuk neten keresztül rendeltük, de előtte megnéztük baráznőm Baby Merc Agat Lux-át, leginkább azért, hogy be fog-e férni a csomagtartóba. A RafPol még kényelmesebben belefér, mint a Baby Merc. Egyébként szerintem tök ugyanaz a két típus (sőt még a Kunert és amit Te is írtál először), valóban csak a színekben térnek el.
Jó válogatást kívánok!! :-)
Nekünk graco quattro tour deluxe travel system van. Igaz, 2x annyiba került, mint amit Te
kinéztél, de a babakocsi támlája teljesen dönthető, és fel is hajtható (sportkocsinak), van hozzá mózes, meg autósülés isofixszel (az autósülés meg az isofix önmagában 50 ezernél kezdődik). A hordozót meg egy mozdulattal rá lehet pattintani a kocsira. Egy mozdulattal összecsukható, nagy bolygósítható kerekei vannak, 5 kg-os bevásárlórekesszel. Imádjuk!!!
Szerintem ilyen travel system babakocsikból ez a legjobb ár-érték arány, az ugyanilyenek kb 150 ezernél szoktak kezdődni.
Amit Te kinéztél, azzal csak az a gond, hogy kb 4-5 hónapog használhatod, mert nem lehet sportkocsivá alakítani. Tehát pár hónap múlva vehetsz még egyet, ugyanennyiért, meg a hordozó (ha van kocsitok). Szóval én erre a graco-ra esküszöm!
Köszönöm a válaszokat.
Én úgy tudom, hogy át lehet mindegyiket sport kocsivá is alakítani. Igazából ennyit tudunk rá szánni 50-60 ezer Ft, ezért ezeket nézem. Baba hordozónk már van :)
Szia!
Én a Kunert VIP-re esküszök! Nagyon szuper tényleg. Nekünk a világoskék-sötétkék változat van. Könnyen összecsukható, stabil a mózeskosara is, én ha még egyszer vennék akkor is ilyet választanék! Ja, és én látatlanba vettem a netről, de nem csalódtam benne!
Kedves utolsó.
Köszönöm a válaszod.
Annyi lenne a kérdésem, hogy nem akadályoz a közlekedésben, hogy nem bolygósítható a kereke?
Nekem is azért tetszik ez a kocsi (is), mert minden terepet bír, legalábbis, így ránézésre. :D
Persze igen fontos az ára is, kb. 36Ft-ért látom, néhol ingyenes szállítással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!