Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Esetleg valami hasonlót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 5. 14:49
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon tetszik az a kocsi :D

Igaz drágább de tényleg csak az a probléma vele, hogy nem tudom kipróbálni. Na de azért a pénz is fő szempont. :(

2010. máj. 5. 16:46
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
16:42-es vagyok!Ha nme tudtam volna megnézni és kipróbálni én se rendeltem volna meg!Tényleg nagyon jó!Háát igen az ár is sokat számít!Amiket belinkeltél kocsikat itt a végén azok is bnagyon jók,mert az ismerősömnek meg ilyene van!Nagyon hasonlít a BABY MERC kocsikhoz!:)
2010. máj. 5. 17:00
 13/29 A kérdező kommentje:

Eddig nem is láttam ezeket a színeket de most nekem is megtetszett a kunert kocsi is.

De a baby merc a favorit :D

Hasonló kocsik tetszenek igazából, nem akarok bolygósíthatót, ilyen nagy masszív kerekekre van szükségünk. :)

2010. máj. 5. 17:02
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Én vagyok, aki a RafPol-t ajánlotta. Mi innen vettük: www.zsebibabaaruhaz.hu (Nyíregyháza). Mondjuk neten keresztül rendeltük, de előtte megnéztük baráznőm Baby Merc Agat Lux-át, leginkább azért, hogy be fog-e férni a csomagtartóba. A RafPol még kényelmesebben belefér, mint a Baby Merc. Egyébként szerintem tök ugyanaz a két típus (sőt még a Kunert és amit Te is írtál először), valóban csak a színekben térnek el.

Jó válogatást kívánok!! :-)

2010. máj. 6. 09:30
 15/29 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk graco quattro tour deluxe travel system van. Igaz, 2x annyiba került, mint amit Te

kinéztél, de a babakocsi támlája teljesen dönthető, és fel is hajtható (sportkocsinak), van hozzá mózes, meg autósülés isofixszel (az autósülés meg az isofix önmagában 50 ezernél kezdődik). A hordozót meg egy mozdulattal rá lehet pattintani a kocsira. Egy mozdulattal összecsukható, nagy bolygósítható kerekei vannak, 5 kg-os bevásárlórekesszel. Imádjuk!!!

Szerintem ilyen travel system babakocsikból ez a legjobb ár-érték arány, az ugyanilyenek kb 150 ezernél szoktak kezdődni.

Amit Te kinéztél, azzal csak az a gond, hogy kb 4-5 hónapog használhatod, mert nem lehet sportkocsivá alakítani. Tehát pár hónap múlva vehetsz még egyet, ugyanennyiért, meg a hordozó (ha van kocsitok). Szóval én erre a graco-ra esküszöm!

[link]

2010. máj. 8. 13:08
 16/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én úgy tudom, hogy át lehet mindegyiket sport kocsivá is alakítani. Igazából ennyit tudunk rá szánni 50-60 ezer Ft, ezért ezeket nézem. Baba hordozónk már van :)

2010. máj. 8. 13:51
 17/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Kunert VIP-re esküszök! Nagyon szuper tényleg. Nekünk a világoskék-sötétkék változat van. Könnyen összecsukható, stabil a mózeskosara is, én ha még egyszer vennék akkor is ilyet választanék! Ja, és én látatlanba vettem a netről, de nem csalódtam benne!

2010. máj. 9. 14:51
 18/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Köszönöm a válaszod.

Annyi lenne a kérdésem, hogy nem akadályoz a közlekedésben, hogy nem bolygósítható a kereke?

2010. máj. 9. 15:06
 19/29 anonim ***** válasza:
Abszolút nem! Nekem nagyon bejött a Kunert! Mi falun lakunk, a járdák borzalmasak és hidd el frankón lehet közlekedni vele! Ha gondolod előkeresem melyik cégtől rendeltem, mert már nem tudom, annyi oldalon néztem... Fontos volt az ára is, meg az ingyenes kiszállítás.
2010. máj. 9. 15:18
 20/29 A kérdező kommentje:

Nekem is azért tetszik ez a kocsi (is), mert minden terepet bír, legalábbis, így ránézésre. :D

Persze igen fontos az ára is, kb. 36Ft-ért látom, néhol ingyenes szállítással :)

2010. máj. 9. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!