Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Esetleg valami hasonlót ajánlanátok?
2010. máj. 5. 14:49
1/29 anonim válasza:
Jól néz ki és az ára is nagyon jó! Úgy látom elég masszív is és a rugózása is jó lehet.
2/29 anonim válasza:
Jól néz ki,de annyit tanácsolnék hogy bolygósíthatót nézz,mert azzal azért könnyebb lesz a közlekedés.
3/29 anonim válasza:
Szia!
Ez hasonló és árban is, de szerintem több mindent adnak hozzá, mint ahhoz, amit Te belinkeltél.
4/29 anonim válasza:
Előző vagyok. A Baby Merc AgatLux és a Kunert is ugyanez a felépítés. Nézz utána!
5/29 A kérdező kommentje:
A Baby Merc AgatLux ból a rózsaszín szürke nagyon tetszik.
Csak nem akarok látatlanba rendelni, de lehet meggondolom.
A kunert és raf pol is tetszik, csak a színekkel nem vagyok megbarátkozva. :)
2010. máj. 5. 15:04
6/29 anonim válasza:
Mi itt vettük a kocsinkat (herry 1 típust), hasonló, mint a te választásod.
Én nagyon szerettem a nagy kerekei és a nagy bevásárlókosara miatt. Ezen kívül akkor hely van benne, hogy a babám totál szét tudott terpeszkedni benne :)
Ülőben is használtuk, úgy is kényelmes volt.
Hátránya: nagy összecsukva, bár én nyitva tároltam, sosem csuktam össze, másik, nézd meg, befér-e a kocsitok csomagtartójába, mert nem biztos!
Amúgy jó választás!
7/29 anonim válasza:
Barátnőmnek olyan van,mint a 3 linken.Sokkal könnyebb közlekedni vele,mint az én bolygókerekes kocsimmal.
8/29 anonim válasza:
Az én bolygósítható-fixálható kerekű kocsimat le nem cserélném olyanra aminek fix a kereke..Láttam én már izzadva kanyarodni anyukát hasonló kocsival..:-(
9/29 A kérdező kommentje:
2010. máj. 5. 15:22
10/29 anonim válasza:
Szia!Én Babay Merc Olimp kocsit rendeltem!Barátnőmnek ilyen van ezért megtudtam nézni és nem kellet láthatatlanba rendelnem!:)Igaz a szín az nem lesz azonos,mert én grafit-rózsaszínt rendeltem!Nagyon szuper kocsi!Már alig várom,hogy megérkezzen,de még 3 hetet várnom kell!:(Igaz az ára több,mint amit te néztél!Mi sem akartunk ilyen drága kocsit,de ahogy megláttam bele is szerettem!:):)32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!