Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők! Ha gyereked fog születni,...

Nők! Ha gyereked fog születni, az Isten-Haza-Család fogalmakat meg fogod tanítani neki és a Hazaszeretet fontosságát is?

Figyelt kérdés

2017. jan. 6. 21:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
8%
Vannak építő emberek.Ők megtanítják. És vannak romboló emberek, ők nem tanítják meg. Én megtanítom.
2017. jan. 7. 10:53
 22/26 anonim ***** válasza:
9%
Sokan vannak ebben az országban akiknek ez itt nem a hazájuk, csak a tartózkodási helyük, persze, hogy nem értik a kérdést! Ők idegenek, még akkor is, ha magyarul beszélnek. Nem ismerik ezeket a fogalmakat, mert vegetatív szinten élnek, esznek isznak, szexelnek és olyan buták, hogy még azt sem tudják, hogy beiglivel tele szájjal röhögni is csak akkor tudnak, ha van hazájuk, múltjuk, Istenük. Mert anélkül dió sincs a beiglibe, meg hagyomány sem lenne, hogy karácsonykor beiglit sütünk.
2017. jan. 7. 11:18
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

" Vannak építő emberek.Ők megtanítják. És vannak romboló emberek, ők nem tanítják meg. Én megtanítom."

Vagy csak mást építesz te, és mást építek én. Én inkább azt tanítom, hogy tolerancia, szolidaritás, egyenlőség. "Építek" én ezzel is épp eleget, már csak a munkám során is. A te "építményedből" meg inkább nem kérek :D

2017. jan. 7. 13:53
 24/26 anonim ***** válasza:
90%

Az az igazi nemzeti érzelmű aki egy mondattal rekeszt ki 9.5 millió embert a nemzetből, hogy azok idegenek.

Gratulálok :)

Az a baj, hogy a ti "nemzeti" gondolkodásotok nem Adyt meg Mikszáthot jelent, hanem azt h a zsidók megmérgezik a sót, hogy kiirtasank bennünket, meg a háttérhatalom és a Bildelberg csoport így meg úgy.

2017. jan. 7. 14:37
 25/26 anonim ***** válasza:
85%

XD

Nem.

De megtanítom arra, hogy az egész világ a hazája, hogy minden ember egyenlő, hogy az állatok többet érnek, mint az emberek.

Megtanítom neki, hogy boldoguljon bárhol a világban. Hogy milyen fontos a szeretet és az elfogadás.

2017. jan. 7. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg nem Magyarországon fogom megszülni és felnevelni a gyerekemet, legalábbis nem itt tervezem, mert szeretném, ha lenne jövője. Azért remélem, szereti majd a helyet, ahol él.

A vallásomat akkor adom át neki, ha mutat iránta érdeklődést, de az én vallásomban konkrét istenkép nincs.

A család fontosságát meg tanítani felesleges, ha olyan a család, ami érdemes rá, akkor fontos lesz neki a családja, ha nem, akkor mi szúrtuk el.

Hazaáruló vagyok, szia.

2017. jan. 8. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!