Van kollégám, akinek 4 van, ők nagy családot akartak, ennyi. Jól keres, asszony is dolgozik 4 órában, feladatokat megosztják, jut idő mindenre és mindenkire. A felesége egy energiabomba, állandóan pörög, mint Jocó a diszkóban 3 ecstasy tabletta után. Kívülről nézve nagyon boldog család (bár a kolléga néha sutyiba megkérdezi a főnököt, nincs-e valami fusi meló, elfekvő projekt hétvégére, mert jönnek az anyósáék :D)
2016. dec. 28. 20:35
3/21 anonim válasza:
Nekünk öt van.
Segélyt nem kapunk. Kereset jó. Dolgozunk. Nincs drog. Nincs alkohol. Nincs cigaretta.
Szeretet viszont van.
2016. dec. 28. 20:49
4/21 anonim válasza:
Nekünk 5 gyerekünk van, a bátyámnak 6. Nem a segélyért. Bármilyen hihetetlen, valaki szereti a gyerekeket. Mivel jól keresek, a férjem átlagon felül, ezért nem láttuk akadályát. Hasonló a bátyám családja. Természetesen egyikünk sem Magyarországon él. A francnak sem hiányzik a sok rosszindulatú, irigy, megkeseredett bunkó. Nem bántuk meg, hogy sok gyerekünk van. Igazi összetartó nagycsalád vagyunk. Imádják a gyerekek is. Elképzelni sem tudjuk az életünket csak 1-2 gyerekkel. A férjem sem.
2016. dec. 28. 21:25
5/21 anonim válasza:
Ki a román eres hímtag pontoz le mindenkit?
2016. dec. 28. 21:29
6/21 anonim válasza:
1, 2 és 3 gyerekes családoknál is előfordul, hogy szeretetben élnek. Tudom, fura.
2016. dec. 28. 22:00
7/21 anonim válasza:
Mégis kimondta, hogy nem élhetnek az 1-3 gyerekes családok is szeretetben ? Komolyan nem bánom, hogy eljöttünk Magyarból. Ha honvágyam van, beleolvasok itt 1-2 kérdésbe és rögtön elmúlik. Bármelyik nép különb ennél.
2016. dec. 28. 22:09
8/21 anonim válasza:
És mégis miből gondolod, hogy neked írtam? :)
Igen, jól tetted, hogy elmentél "magyarból". Anyám, borogass...
2016. dec. 28. 22:37
9/21 anonim válasza:
Képzeld utolsó nálunk is használatos az elmentünk "Magyarból" kifejezés! Tudom fura..
Nekünk 2 gyerekünk van, de legalább még ennyit tervezünk. Nagy családra vágyunk és nem a segélyre, létminimum alá..
2016. dec. 29. 06:15
10/21 anonim válasza:
Nekem írta, mert kötözködés kényszeres. Ilyen nem csak magyarban van, az egész világ tele velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!