Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik lányneved választanád?...

Melyik lányneved választanád? Ld. Alább

Figyelt kérdés
Még nem tudjuk a baba nemét, de én lánynak érzem:)Jelenleg a következők esélyesek: Ágota, Tímea, Erika, Kinga.
2010. máj. 3. 14:25
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

15:48-as Mi volt a 3. név?

Amúgy nekem a legjobban az I betűvel kezdődő nevek tetszenek, mivel a vezetéknév i-re végződik rögtön felejtősek lettek:(

2010. máj. 3. 16:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Timea vagy Kinga.
2010. máj. 3. 17:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Tímea
2010. máj. 3. 17:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Kinga :)

De attól függ, hogy végződik a vezetéknév. Mert ha KI-re, akkor a Kinga sajnos nem jó. A Tímea nem igazán tetszik (a Timike becézés miatt), az Erika sem annyira, inkább az Ágota, az tök jó.

2010. máj. 3. 18:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Bocs, visszaolvastam, hogy Aranyosi.

Akkor Aranyosi Kinga :)

2. helyezett nálam: Aranyosi Ágota.

2010. máj. 3. 18:29
 26/27 A kérdező kommentje:

Az én egyik kedvencem a Kinga és magasan arra szavaztatok a legtöbben, a második pedig a Tímea lett:)

Sajnos azt mondja, hogy szerinte a Kinga túl kemény:(

Nekem viszont a Tímea becézése nem tetszik, ha tudtok valami jó becézést a Timi helyett, kérlek írjátok meg!

2010. máj. 5. 11:31
 27/27 A kérdező kommentje:
Izé a kispapa szerint túl kemény a Kinga és az ő véleménye is nagyon fontos!
2010. máj. 5. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!