Hogyan kell szedni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Holnap elfogy az első levél,de nekem csak egy hét múlva kell megjönnie.
Nem értem.
2008. okt. 7. 16:10
1/4 anonim válasza:
mikor első levél elfogy,utána tartasz 7 nap szünetet,ez idő alatt fog megjönni,ne nézd h előtte hogyan jött be,mert a fogamzásgátló szedése alatt,mindig a 21 tabi beszedése után a 7 napos szünetben fog megjönni, és a 7 nap után ujra kezded szedni,akkor is ha még vérzel.
2/4 anonim válasza:
Így van. Pontosan, ahogy az előző válaszoló írta.
Én beszedtem a 21 db-ot, mindig rá 6 napra jött meg a vérzésem (ez teljesen egyéni, lényeg, hogy a 7 nap szünetben megjöjjön!!), és a 7 napos szünet utáni napon már kezdtem is a következő levéllel, attól függetlenül, hogy a mensim még csak 3 napja volt meg...
3/4 anonim válasza:
Megint én, előző.
Attól, hogy régebben 28 napnál hosszabb ciklusaid voltak, az most nem jelentsemmit! mindenképpen meg fog jönni a 7 napos szünetben! Ez 100% ! Fogigátlóval rövidebb ciklusaid lehetnek, mint azelőtt volt.
Jah, és majd mindig ugyanaznap fog megjönni, valószínűleg, nekem mindig a 6. szünnapon jött meg, az mindig hétfő volt, és délelőtt 9 óra. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,már értem.:)
2008. okt. 7. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!