Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő még újra elkezdhete...

Mennyi idő még újra elkezdhetem szedni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Több dolog is érdekelne. Még csak a 27. hétben járok, de napról napra egyre tudatlanabbnak érzem magam. Első gyermek, ismerősöktől kérdezgettem, hogy mi hogyan zajlik, de sajnos nem volt soha két egyforma válasz. A védőnő fiatal nagyon és kevesebbet tud mint én.

Milyen betétet vegyek? Szülés után nagyon vérzik az ember? Általában mennyi ideig tart?Mikor kezdhetem el újra szedni a fogamzásgátlót?

A kórházba miket kell vinnem a gyereknek?

2011. jún. 2. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 1 hétig véreztem /itt Tena betétet és sima éjszakit használtam/, 3 hétig barnáztam /tisztasági elég volt/.

Mi óvszert használtunk szülés után másfél évig, nemrég rakattam spirált. A régi gyógyszered szoptatás alatt tilos, szoptatás alatt 2 féle bogyó szedhető, nekem nem ajánlotta a doki. A fiam 9 hónapos volt, amikor először megjött, nem volt rosszabb, se hosszabb, olyan volt, mint régen.

Nekem a babának mindent kellett vinni /pelus, törlő, popsikenőcs, textilpelus, ruhák, kis sapi, törölköző/

2011. jún. 2. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egy hétig véreztem,a kórházba tesco-s gyermekágyas betétet vettem,és eldobható bugyit,itthon már elég volt egy extra méretű intim betét,utána tisztasági.Fogamzásgátlót szoptatás alatt nem lehet,illetve van amit lehet,de nekem sem ajánlotta az orvos,mi óvszerrel védekeztünk.

A kórházba pelust,textilpelust,törlőkendőt,cumisüveget vittünk a babának,nekünk ruhát,illetve a köldökápoláshoz szükséges dolgokat ott adták.

2011. jún. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!