Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szűlés után javasolt a 6 hét...

Szűlés után javasolt a 6 hét pihi szexmentesen. Van valaki aki ezt nem tartotta be? Érdekelnének nagyon a vélemyények, tapasztalatok és ha van valaki olyan, hogy összevarták de nem tartotta be a 6 hetet.

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
7%

Mi nem tartottuk be. :)

Gátmetszés volt, varrással, de az bőven a hatodik hét előtt szépen begyógyult, mindent rendben lévőnek éreztünk, és már vágytunk is egymásra. Kb. a 4. hét után felrúgtuk a szabályokat. Nem estünk egymásnak, szépen, óvatosan kezdtünk el próbálkozni, elsőre kis síkosító is kellett, és sok türelem, de aztán pár alkalom után ment minden rendesen.

2016. dec. 21. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Igen, léteznek ilyen felelőtlen hülyék a világban. A méh belsejében a lepény helyén tátongó hatalmas friss seb miatt veszélyes egyébként, nem elsősorban a hüvely állapota miatt. Ha sikerült egy jó kis fertőzést bekotorni a méhedbe, "kis szerencsével" ki is pakolják belőled. Nem éri meg kockáztatni, úgy vélem...
2016. dec. 21. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Gratulalok elso😉
2016. dec. 21. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Mi 4 hetet vártunk. Császár volt. Óvszert használtunk nyilván.
2016. dec. 21. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem véletlen a 6 hét. Ennyi idő kell, hogy a méh rendbe jöjjön. Önuralom is van a világon!
2016. dec. 21. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

Nem huvelybe nyulkálós, nem bedugos szex mehet maximum.

Az orgazmus nem tilos :)

2016. dec. 21. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

Sok itt megint az idióta....

Ha nincs màr se vérzés, se folyàs akkor a seb begyógyult. A 6 hét az az àtlag, azért ennyit mondanak a dokik, hogy biztos begyógyuljon mire megnézi. Ha nem gyógyul be akkor meg visszahìv.

Nekem pl mindkét szülés utàn 3 hét alatt minden folyàs elmúlt a 4. héten rendesen megjött. Azt mondta a doki( mivel beparàztam, hogy megint dől belőlem a vér ìgy mentem hozzà azonnal) hogy nyugodtan együtt lehetünk ha elmúlt a vérzésem. Ìgy mi sem vàrtuk meg a 6 hetet. Mire vàrtunk volna????

Azért mert a Gizikének kell a 6 hét, màsnak nem biztos, hogy kell.

2016. dec. 21. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
13%

Attól nem lesztek okosabbak,hogy lepontoztok,sőt csak alàtàmasztjàtok,hogy agyatlanok vagytok...

Na fe mondjuk mit is vàrhat az ember egy csapat ostoba libàtól...

2016. dec. 21. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó:nem az "átlag" a 6 hét,hanem a gyermekágy 6 hét!Vagyis minden esetben,minden szült kismamának ezt írják a papírjára.Attól függetlenül,hogy hüvelyi avagy császáros szülése volt!Szerintem érdemes megvárni,nem olyan kibírhatatlan az a 6 hét!Nekünk 3 gyerekünk van,de nem okozott gondot kivárni.Nem bántásból írtam,ne érts félre kérlek!
2016. dec. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!