Szűlés után javasolt a 6 hét pihi szexmentesen. Van valaki aki ezt nem tartotta be? Érdekelnének nagyon a vélemyények, tapasztalatok és ha van valaki olyan, hogy összevarták de nem tartotta be a 6 hetet.
Mi nem tartottuk be. :)
Gátmetszés volt, varrással, de az bőven a hatodik hét előtt szépen begyógyult, mindent rendben lévőnek éreztünk, és már vágytunk is egymásra. Kb. a 4. hét után felrúgtuk a szabályokat. Nem estünk egymásnak, szépen, óvatosan kezdtünk el próbálkozni, elsőre kis síkosító is kellett, és sok türelem, de aztán pár alkalom után ment minden rendesen.
Nem huvelybe nyulkálós, nem bedugos szex mehet maximum.
Az orgazmus nem tilos :)
Sok itt megint az idióta....
Ha nincs màr se vérzés, se folyàs akkor a seb begyógyult. A 6 hét az az àtlag, azért ennyit mondanak a dokik, hogy biztos begyógyuljon mire megnézi. Ha nem gyógyul be akkor meg visszahìv.
Nekem pl mindkét szülés utàn 3 hét alatt minden folyàs elmúlt a 4. héten rendesen megjött. Azt mondta a doki( mivel beparàztam, hogy megint dől belőlem a vér ìgy mentem hozzà azonnal) hogy nyugodtan együtt lehetünk ha elmúlt a vérzésem. Ìgy mi sem vàrtuk meg a 6 hetet. Mire vàrtunk volna????
Azért mert a Gizikének kell a 6 hét, màsnak nem biztos, hogy kell.
Attól nem lesztek okosabbak,hogy lepontoztok,sőt csak alàtàmasztjàtok,hogy agyatlanok vagytok...
Na fe mondjuk mit is vàrhat az ember egy csapat ostoba libàtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!