Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyikkel értetek egyet?...

Ti melyikkel értetek egyet? Velünk? Vagy a kedvesem szüleivel? Karácsonyfa téma.

Figyelt kérdés

Mi így gondoltuk/gondoljuk a párommal!

- Van egy 2 éves kislányunk. A terv természetesen az(volt), hogy együtt díszítjük a fát 3-an! (Én is mindig apummal díszítettem:))

Együtt főzünk,eszünk s természetesen jön az ajándékozás!

De most a fán van a hangsúly. Tehát a közös díszítésen.

Na most ahogyan anyós gondolja:

Áhhh.... Hát azt nem szabad!! A kicsinek a már Kész karácsonyfát kell látnia. Nem szabad vele együtt díszíteni mert az lélek romboló számára, hiszen a fát a Jézuska hozza.. Ezért megkért minket,hogy vigyük át azon a délelőttön a kicsit hozzájuk amikor mi a kedvesemmel a fát feldíszítjük..És mint írtam ő már a kész,szép,csili-vili fát lássa!

Kérdésem! Ti ezt, hogy csináljátok? Igaza van az anyósomnak? Azért tettem fel a kérdést mert én erről nem is halottam! Mi nem így csináltuk.. Mi együtt illetve én együtt csináltam apummal! És nem tudtam, hogy van ilyen verzió is és azt meg pláne nem gondoltam, hogy ez tényleg lélekromboló a kicsinek...Legalábbis az én lelkemet ez nem rombolta.. Sőt.. Nagyon szerettem ezt csinálni.. Én szerettem és szeretek díszíteni..

Nálatok hogyan zajlik?

2016. dec. 15. 15:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
32%
Olyan sokan írják, hogy együtt díszítették a fát gyerekkorukban és de csodás volt. :-D ez nagyon vicces, hogy mindenki emlékszik babakorára..:-D Egyébként egy két éves inkább csak leszedi a fáról tapasztalatom szerint, a jó emlékezetű többség erre miért nem emlékszik? Sokat nem fog még fel belőle.. ha a praktikumot nézzük, akkor érdemesebb még nélküle intézni a díszítést. Az enyém 5 éves lesz, eddig mindig éjjel díszítettünk, reggelre az angyalok hozták a fát. Az a csodálkozó tekintet megéri, aztán majd olyan sokat díszíthetjük együtt, hogy még meg is unja 20 éves korára. Érdekes még, hogy hallja itt-ott, hogy veszik a fát, díszítik, de esze ágában sincs feszegetni a tèmát, úgyhogy szerintem idén is az angyalok fogják hozni.
2016. dec. 16. 09:43
 32/33 Wycara válasza:
0%
kcisit mondjuk késő válasz, de én alapból nem szeretnék hazudni és agymosni. se az a jándékot, se a fát nem a jézuska hozza, nem értettem sose minek hazudni, pláne ha nem is vallásos a család.
2022. szept. 26. 16:12
 33/33 anonim ***** válasza:

Utolsó - talán azért, mert a gyerekeknek kell egy kis varázs, egy kis játék, egy kis különlegesség?

Még gyerekek, és felnőtt korukra úgyis rájönnek, hogy nincs Jézuska/Mikulás, de nem értem, hogy gyerekkorban miért ne lehetne őket kicsit egy "mesevilágba" bevezetni, és miért kell elvenni tőlük az izgalmat, hogy várják a Mikulást/levelet írjanak a Jézuskának. Nem felnőttek még.

2022. szept. 26. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!