Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egyedülálló anya...

Szerintetek egyedülálló anya fenn tudna tartani egy lakást?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy mondjuk kapott (örökölt vagy a szülei vettek neki pl.) egy lakást vagy házat,

(tehát hitel törlesztőrészletei miatt nem kell, hogy fájjon a feje), pici gyermeket nevel egyedül, és szeretne minőségi ételt adni gyermekének is és magának is, a gyermeknek és magának is nemcsak használt ruhát szeretne venni, szóval egyedülállóként ezt meg tudná-e tenni, ha nem magas jövedelme lenne (mint pl. az orvosoknak, ügyvédeknek),hanem átlag magyar keresete?

Szóval a kérdésem lényege a volna, hogy mindezek csak párkapcsolatban, így a terhek megosztásával lehetségesek, vagy egyedülállóként is lehetséges kialakítani mindezt?

2016. dec. 15. 01:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mármint mi nem ennyiből élünk már,de volt hogy ennyi volt. Akkor volt sokat beteg a gyerek is és mellé minden váratlan kiadás... szóval hitelkártya nagy segitség ilyenkor. De ehhez a hitelkerethez,amink van,ehhez is br 250-es fizu kell ám min.
2016. dec. 15. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyedül vagyok két 2 éven alulival Budapesten. Van saját lakás és kocsi. Kb nettó 200 ezerre lenne szükségünk a havi kiadások fedezésére. Azért írtam, hogy lenne, mert ennél több van, de azt félreteszem. Ebben van minőségi kaja, új és használt ruhák, néhány különóra, bébiszitter stb. Tehát ennyiből már nem kell szűkölködni.

Viszont megtakarítás kell, mert váratlan kiadások mindig vannak.

2016. dec. 15. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez azért kicsit konkrétabb adatokat igénylő kérdés.

Mekkora a ház/lakás,hol van.

Mennyi az átlagkereset? mert elég nagy szórás van benne.

2016. dec. 18. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:

160k körül írták az átlag netto fizut.

Ha nincs hitel és nem csak veszel,hanem észzel költesz akkor meg oldható.

Hitellel esélytelen.

Félretenni is.

Viszonnt ha van valakid aki szintén keres ennyit akkor jól elmlehet lenni.320ból sokminden kijön,még ha van mondjuk 80/100 hitel akkor is.

2016. dec. 18. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
kb 180-200 ezerből élünk ketten a lányommal,kertes családi házban,megyeszékhelyen,kocsim is van.A ház rezsije nem nagy,mert szigetelt,tartja a hőt,víz meg áram meg annyi amit fogyasztunk.A kocsim picike,és nem fogyaszt sokat.Külön órákra az oviban jár (néptánc,kézműves,angol) szoktunk játszóházba,moziba is menni.Én kijövök,mondjuk a munkahelyemen olcsón étkezem,ebből jut vacsora a lányomnak is,szóval kajára nevetségesen kevés összeget költök,miközben minőségien étkezek.Mindent megteremtek magunknak amit kell,tanulok,és dolgozom!
2017. jan. 7. 10:50
 16/16 anonim válasza:
Én nem tudom ti hogy jöttök ki 200-ból, szerintem az nagyon kevés egyedül, albérlettel. Egy olcsó albérlet Pesten 70-80ezer forint + rezsi + közösktg. Mondjuk 110-130 és akkor még semmi mást nem számoltunk.
2017. febr. 25. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!