Liberoból melyiket használjátok?
Comfort vagy up and go vagy van még valami?
Zöld Pamperst használtunk ebből nem folyt ki soha semmi de a pelenkával fedett területelen mindig vakarja magát a kisfiam így gondoltam a pelenkaváltára.
Combos baba, van aki husosabb babájánál liberot használ egyáltalán?
Comfort. Nekünk nagyon bevalt. Este rárakom reggel 9ig ha nem cseréném ki se folyna.
Valakinek jó valakinek nem. Én a pamperst nem szeretem. Sok benne a mű ami miatt allergias lehet a gyerek.
Na meg a libero az 1 helyen áll természetességbe.
Persze a masik gyereknek jó a dmes babylove is az biztos tiszta mű, de hát nem mindig futja liberora.
Az up and go bugyipelenka. Járó, szaladó, de leginkább a szobatisztaság közelében járó totyogóra praktikus (a pampers pants-nak felel meg).
A zöld pampers illatos, nem?
A liberóból hála az égnek egyik se az.
Egyébként jó combosabb babára. Persze a ráírt kilóhatár nagyon combosnál nem igazán irányadó, de mi a pampersből se tudtuk használni, aminek elvileg jónak kellett volna lennie.
8 kilósra 5-ösz, 10 kilósra 6-ost használtunk.
Köszönöm a válaszokat! 15 hónapos, már jár. A problémákat sokáig nem vettem észre, nemrég változott a zöld Pampers és szerintem a korábbival nem is volt gond, csak mióta csak az újat lehet kapni.
12 kg és régóta 5-öst hord. Akkor érdemes lenne 6-ost vennem Liberóból?
Nekünk a libero nagyon nem jött be! Mikor járni kezdett a kislányom nagyon kidörzsölte a kis combját. Mi Molfix-re váltottunk ami totál bevált! Olcsóbb és százszor jobb mint a Pampers meg a Libero! Barátnőméknek meg a Pommette vált be. Olcsó és minőségi megoldást kerestünk, mert még jócskán hátra van a szobatisztaság. :)
Mi Pesterzsébetiek vagyunk, itt van egy pelenkabbolt Gregersen a neve, nagyon cuki az eladó és nagyon sokat segített megtalálni ami tökéletes a kislányom érzékeny bőrére!
Ajánlom őket, szerintem webshopjuk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!