Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennek most tényleg így kell...

Ennek most tényleg így kell lennie? :S Normális ez?

Figyelt kérdés

Yadine fogamzásgátlót kezdtem el szedni, mensi első napjától

( ápr. 4 ) egy hétig erősen megvolt, és azután is vérezgettem ( este nem nagyon volt ), és 2 napja megint megjött, és nagyon.. Gondolom a szünet miatt. Szóval 27 napja megvan.. A nőgyógyász azt mondta, hogy ez normális, szokott ilyen lenni.. :S Dehát már elég zavaró.. Most hagyjam abba a gyógyszert? Tényleg normális ez? :S

Előre köszi..

2010. máj. 1. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a gyógyszert, viszont biztos, hogy nem normális a 27. napja tartó menzesz. Nem is értem az orvost, hogy mondhatta azt, hogy ez normális. Keress egy másik nőgyógyászt, minél előbb.
2010. máj. 1. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló gondjaim amikor elkezdtem tabit szedni.. nekem több hónap kellett mire "helyreállt a rend".

Szerintem ne hagyd abba..

2010. máj. 1. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem se hagyd abba.Bár attól függ, mikor kezdted szedni a gyógyszert.Úgy értem szülés után?

Nekem 32 napig volt meg, folyamatosan, már nem is igazán tudtam honnan van ennyi vérem.Bár nekem a Belare csinált ilyet.Ha a doki ezt mondja, akkor csak tudja.De azért kérdezz rá másik orvosnál is, ha nem vagy nyugodt.

2010. máj. 1. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem sem normális, én is yadine-t szedtem, de semmi bajom nem volt tőle.

Én elmennék a dokihoz, hogy írjon fel másik fajtát.

2010. máj. 1. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:

nem, nem szülés után.. :(

úgy néz ki, hogy eláll végre. :) komolyan már az lesz fura, hogy nincs meg, de amúgy másik orvost keresek, mert ez a doki elég fura.. :S köszi mindenkinek.. :)

2010. máj. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!