Kisgyerekes szülők, ti a kisgyerekkel együtt díszítitek a karácsonyfát vagy azt mondjátok neki, hogy a Jézuska, Télapó vagy valaki más hozza?
Jézuska hozza az ajándékot. A fát közösen díszíti az egész család.
A férjeméknél és nálunk is így volt szokásban a mi gyerekkorunkban is.
Ezt én sem értem. Most miért van minden válasz lepontozva?
Nálunk a Jézuska az ajándékokat hozza csak, a fát mi díszítjük együtt.
Nálunk 23-án este anyukámnál alszanak a gyerekek. A fát akkor este díszítjük és igyekszünk mindennel előkészülni a vacsorához is. Pl. olyan szinten, hogy a tepsit csak be kelljen tenni a sütőbe stb.
24-én közösen csinálunk valamit a gyerekekkel, délután mire hazaérünk a programból a karácsonyfa és az ajándékok várnak minket.
Mi is együtt,8 és 2 évesek.
Együtt is vesszük meg a fát,ők választják ki.
Utána ha van hó,a párommal lemennek szánkózni és addig én a fa alá rakom az ajándékokat.
Ha nincs hó,akkor csak simán elmennek sétálni és addig készítem elô az ajándékot.
Bár idén a szüleimnél fognak ajándékokat kapni,nálunk csak fa díszítés lesz.
Nem díszítjük együtt. Most 3 éves a fiunk, szüleimnél lesz, amíg feldíszítjük 24-én délután. Tavaly a délutáni alvása alatt díszítettük fel. Az a csodálkozó arc, amikor meglátta. :-)
Nálunk egyébként a Jézuska hozza a fát és ő is díszíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!