Úgy érzem kevés időm/energiám a férjemre, mióta úton van a 2. babánk. Hogyan lehetne több energiám? Ti szedtek valami plusz vitamint a terhes vitaminon kívül?
Ő 16ig dolgozik,de én már rohanok is a kicsiért az oviba,17:45kor találkozunk úgy igazán mindannyian.
Kisfiam még ugrál egy sort apán,csinálok vacsit,fürdés és máris 20:00..:(
20:30kor alvás,de csak 21körül jövök ki a fiunk szobájából.
21től a férjemmel voltam terhesség előtt vagy éjfélig.. bújtunk,tévéztünk,beszélgettünk stb. De már 1 hete azt veszem észre,hogy bealszok ágybakerülés után sztem vagy 15 perccel. Házaséletünk nagyon aktív volt a terhesség előtt,de most úgy érzem elhanyagolom :(
Ő nem panaszkodik,de én meg érzem :(
Jobb lesz ez???
Első babámmal nem volt ilyen gondom. Nagyon sok energiám volt!
A terhesseg ilyen, en 4 honapig keptelrn votam kikelni az agybol. Elotte meg hegyet masztam ...
Biztosan megerti aferjed, mond el neki, hogy ezt erzed
Hány hetes vagy, nem látom?
Ha még az elején, akkor persze, hogy fáradékony vagy. Az majd elmúlik hamarosan.
Sajnos én is ilyen voltam, fáradt, az ágyban is kedvetlen.
A második trineszterben megváltozott. Sok az energiám, és a szex is nagyon jo, mint a baba előtt. Pedig már alig férünk egymáshoz :)
Voltál már terhes, tudod, hogy milyen változékony állapot ez.
Elő, szeretetteljes kapcsolatnak tűnik a tietek, nem lesz ebből semmi gond!
Biztosan túl érzékeny vagyok akkor ...
13 hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!