Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány napig is jár a TGYÁS?...

Hány napig is jár a TGYÁS? Kapok valami értesítést arról, ha lassan itt az ideje intézkedni a GYES után?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! 168 napig jár a TGYÁS, de miután megigényelted az OEP küld egy papirt amiben megirják a pontos lejárat dátumát. Nekem azt mondták, hogy érdemes előző hónapban már megigényelni és akkor folyamatos lesz az utalás.
2010. máj. 1. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat,hogy itt kérdezek,de nem szeretnék még1 hasonló kérdést feltenni!

Először a TGYÁS-t kell megigényelni,aztán a GYED-et és csak később a GYES-t???

2010. máj. 1. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen pontosan ebben a sorrendben.
2010. máj. 1. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem küldtek semmilyen papírt, mondjuk én az Államkincstártól kaptam. Amikor megtudtam, hogy le fog járni, elkeztem intézkedni, és lám, 3 hónap után meg is kaptam az első GYED emet!!! A TGYÁS sal ugyanígy voltam, október 2 án szültem, és először január 3-án kaptam pénzt. Szuperek ezek a hivatalok... Most másfél éves a gyerkőcöm, így lassan kezdem intézni a GYES t, hogy nehogy megint így járjak!
2010. máj. 8. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!