Szerintetek milyen lány név illene a Garai vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 22:24
1/14 anonim válasza:
Szerintem: Kinga, Hanna, Hajnalka, Réka, Vivien, Nóra
2/14 anonim válasza:
Hát szinte mind. Anita, Anna, Andrea, Anikó, Beáta, Cecilia, Emese, Enikő, Hanna, Katalin, Réka, Viktória ésatöbbi, csak, hogy a nekem tetszőket említsem.
3/14 Szimeon válasza:
Mivel a vezetéknév két magánhangzóval végződik, érdemes mássalhangzóval kezdődő keresztnevet adni. G és R kezdetű nem szerencsés - nagyon pattogós lenne tőle. Amúgy bármit. Pl. Kinga, Mária, Cintia, Lívia, Barbara, Borbála, stb.
6/14 anonim válasza:
Garai Vivien
Garai Laura
Garai Lilien
Garai Eszter
Garai Lívia
Garai Léna.
Garai Kamilla
Garai Loretta
Garai Jázmin
Garai Boglárka
Garai Dóra
Garai Dominika
Garai Nóra
Garai Norina
Garai Zoé
Garai Zara
Garai Luca
Garai Fruzsina
Garai Lotti
Garai Csenge
Garai Petra
Garai Lilla
Garai Virág
Garai Míra
Garai Zsófia
Garai Noémi
Garai Emma
Garai Boróka
Garai Maja
Garai Eliza
Garai Dorka
Garai Zorka
Garai Zsekyke
Garai Fanni
Garai Panna
Garai Evelin
7/14 anonim válasza:
5-ös, pont van egy ilyen nevű ismerősöm.
8/14 anonim válasza:
Szerintem is jobban hangzik, ha mássalhangzóval kezdődik a név, két magánhangzó után. Mivel vegyes hangrendű, így tényleg szinte bármi.
Nekem nagyon teszik a Klaudia, de a mi családnevünk mellett olyan lenne együtt kimondani, mint egy nyelvtörőt. :(
10/14 anonim válasza:
Adrienn, Alexandra, Amália, Anasztázia, Anna, Annamária, Borbála, Cecília, Cintia, Csilla, Diána, Dominika, Dóra, Dorina, Dorottya, Dorisz, Edit, Edina, Eleonóra, Jázmin, Júlia, Kitti, Lilla, Margit, Melinda, Mária, Márta, Mónika, Natália, Noémi, Nikolett, Orsolya, Szilvia, Tamara, Teodóra, Terézia, Tímea, Vivien, Zita, Zsófia, Zsuzsanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!