Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát várok de a párom nem...

Babát várok de a párom nem szereti és abortuszt szeretne mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok. Párom a gondolattól is irtózik 2 éve vagyunk együtt a kapcsolatunk rendben volt. A körülményeink is megfelelnek eltudjuk látni a picit de ő az abortuszra van rákattanva. Nem tudom hogy mit tegyek mondta ha megszülöm a kisbabánkat elfog hagyni. Ha abortuszra megyek akkor minden ott folytatódik ahol eddig volt. Szerintetek hagyjam el vagy vetessem el a picit? Nagyon megszeretném tartani nagyon vágytam rá és most teljesen véletlenül teljesült az álmom. Eltudom egyedül is látni! :) 20/L

2016. nov. 30. 19:22
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Elsö sor után azt mondtam tartsd meg. A betegséged után is azt mondom tartsd meg. De oké aki megcsinálta vállalja a felelősséget,(ha írtad bocsánat) de te 20 vagy, párod gondolom nem sokkal idősebb 2 éve ismeritek egymást. Lehet nem maradtok együtt mostanában nem szokás elköteleződni fiatalon, nem tartom jónak én sem de van egy trend, hogy ilyenkor késő tinikort éli mindenki, egyetem vagyis tanulás buli, élet és önmagunk kiismerése, felelötlenkedés...Gondolom párod se komolyabb fiatal. Szóval ő szemszöge is érthető nem akar apa lenni. Ezért megzsarolt, mert ha nincs gyerek nincs következmény. Gondolja ő aztán komolyabb fejjel másképp gondolja majd utólag de most most van nem x év múlva. Azt mondom ha szüleid, rokonaid meletted állnak....dobd ki a pasit és pereld tartásdijra te pedig szüld meg a gyereket.
2016. dec. 21. 21:24
 42/43 anonim ***** válasza:
41es vagyok, ja és ne félj rengeteg jómódú intelligens párt ismerek ahol volt egy (kis)gyereke a lánynak az előző kapcsolatából. Lehet párt találni gyerekkel is. Most sajnos ha egyszer a rák megtámadott esélyesebb, hogy kiújul ha jól tudom.
2016. dec. 21. 21:29
 43/43 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél, kérdező?
2016. dec. 23. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!