Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valaki nőgyógyász szeretne...

Ha valaki nőgyógyász szeretne lenni, muszáj abortuszt is csinálnia?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem! A nőgyógyász megvizsgál. Azt a szülészeten a kórházban csinálják meg...
2009. aug. 23. 08:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Természetesen dönthet úgy egy nőgyógyász, hogy ő lelkiismereti okból nem végez abortuszt.
2009. aug. 23. 08:32
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Kedves első. Miről beszélsz? Mit gondolsz a kórházban ki végzi az abortuszt? Természetesen a nőgyógyászok. És minden nőgyógyász tartozik valamelyik kórházhoz, hiszen a betegei valahol szülnek, valahol cisztákat szív le, valahol megcsinálja az egészségügyi kaparásokat.
2009. aug. 23. 08:34
 4/11 baranyi kálmanné válasza:
67%
Szerintem igen,mert hozzá tartozik a szakmájához.
2009. aug. 23. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
A szakácsnak is kell rántott húst csinálnia, akkor is , ha vegetáriánus, és állatvédő....
2009. aug. 23. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Személyesen is ismerek klinikai nőgyógyászt aki nem hajlandó abortuszra. Nincs vele semmi gond, ő nem csinál. Természetesen meg kellett tanulnia.
2009. aug. 23. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amikor nődokit kerestem, többről is hallottam aki nem csinál, csak egészségügyi okból, tehát amikor meghalt a baba. Orvost is így választottam, ő sem végez.
2009. aug. 23. 10:25
 8/11 anonim válasza:
100%
Az én nőgyógyászom nem végez abortuszt,mert ellenzi.Ezek szerint van lehetőség rá,hogy ne tedd meg ha nem akarod.Olyan vizsgálatokat csinálsz,ahol ebben nem kell részt venned.
2009. aug. 23. 10:32
 9/11 anonim válasza:
100%
Ez a szakácsos példa hülyeség,az én férjem 10 éve szakács,vegetáriánus,és csak vegetáriánus ételeket készít az étteremben.Nem kell húst főznie.
2009. aug. 23. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:
36%
10:35: Nem hülyeség! A párodnak szeencséje ven a munkahelyén. De ha csak egy kis étteremben dolgozna, kénytelen lenne megcsinálni a husit is. Sőt, előtte a suliban meg kell tanulnia felbontani a csirkét stb. Ez a helyzet a nődokikkal is. Nekik is meg kell tanulni, vizsgázni kell az AB-ből.
2009. aug. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!