Sokan nagyzolnak vagy komolyan havi tízezrekbe kerül egy baba nevelése?
Sokan írják, hogy több tízezreket költenek a babákra. Nem túlzás ez?
Lányom 11 hónapos, pelenka havi 5000. Azt eszi amit mi és mindennap kap nasit, gyümölcsöt is. Ez kb havi 8000 forint.
Ti miket vesztek és mennyibe kerül?
Ha ennyire keveset pisilne a gyerekem, hanyatt-homlok rohannék vele az orvoshoz, ahelyett hogy azon örömködök, mennyit spórolunk vele. Tönkreteheti a veséjét a kevés folyadékfogyasztás és ürítés (téli időszakban még az izzadás se játszik, hogy amiatt legyen kevés). Sokszor vendégeskedtünk más okból a nephrológián, sokat láttam, halottam. Még 1 év körüli babánál is elvárt az 5 teli.
Most az ilyen idiótànak minek mit lehet mondani???
Te igen ostoba, nem 5 TELI pelenka kell, hanem 5-6 pisis. Azaz egy babànak kb 2 órànként legalàbb pisilnie kell. De ez nem 5dl pisit jelent te agyoniskolàzott barom. Ha ennyire nem értesz hozzà, akkor nem kellene hozzàszólni,plàne nem ilyen aggresszìv kötözködő stìlusban!!!
Bàr annyi ésszel amennyi neked van,nem csodàlom,hogy nem futja többre.
Itt csak te vagy agresszív és tudatlan.
Sose kívánnám, hogy vesebeteg legyen a gyermeked, de a saját érdeketekben érdeklődd meg, hogy mennyi is az annyi (az ideális folyadékfogyasztás és ürítés).
Öööö nem azt írtam hogy napi 3x cserélek,hogy spóroljunk,azt írtam KB mert szornyulkodott valaki a havi 5ezer Ft körüli összegén.
Nem eleunk túl sok pénzből,ha kell pelenka akkor veszek,mikor ki kell cserélni akkor cserélek.De így a 3.nal baromira nem figyelem hogy mennyi megy el naponta...a WC papír gurigakat se számolom...
Inkább arra figyelek hogy tudatosan vásároljak,csak azert mert valami saját márkás és nem reklámozzák attól lehet jo és ha valamit nagyon reklámoznak az lehet hogy csak marketing...na így lehet igazán spórolni szerintem.
"nyilván akinek nincs havi 50 ezre a gyerekre az ki tud jönni akár 15 ezerből is"
Ezzel vitatkoznék. Ha a gyerek igényli a jobbat, többet (és nem a márkásat), akkor csak a gyereken fájdalmasan spórolva jössz ki kevesebből.
Nem gondolok itt nagy dologra. Elég egy ekcéma, allergia hogy a fél fizetésed a gyógyszertárban hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!