Hogyan oldanátok meg a Karácsonyi sütés-főzést?
Fogalmam sincs hogyan készüljek az ünnepre mivel 11 hónapos kislányom mászik, mindenhez hozzányúl. Sajnos nagyon igényli q jelenlétemet, így nem tudom senkire sem rábízni. Egy egyszerű ebéd főzése is több órát vesz így igénybe, nemhogy a Karácsonyi menü.
Van ötletetek?
# 9-es vagyok.
Akkor apuka legyen vele, menjenek sűrűn megnézni téged a konyhában, vagy üljenek le az egyik székre és nézzék mit csinálsz, néha vigye el egy "körre" sétálni a lakásban, ha unja, hogy csak ott ülnek.
Szia!
Ne haragudj, nem olvastam el a sok kommentet, de leirom, en hogy csinalom evek ota (van egy 3 eves fiam es egy 1 eves lanyom)
Szoval, a halaszlet 23.-an mar megfozom, akkor mar az az ebed nalunk. Szerintem hamar keszen van, legalabbis nekem van egy tuti receptem, ami isteni fincsi is raadasul.
22.-e este, mikor mar alszanak a picik, vagy legalabb mar agyban vannak, bedagasztom a beigli tesztajat, ami megy a hutobe. Ezt 23.-a delutan eloveszem, es szepen megtoltom es megsutom.
Nem kell vele rohanni, epp addig csinalom a muveletet amig hagynak a gyerkocok. Ha 10 perc akkor annyi, aztan foglalkozom veluk picit, majd visszaterek a sutihez. :-) legkesobb estere csak bekerul vhogyan a sutobe. :-)
24.-en pedig csak a masodik fogassal bibelodom, ami egy roppant egyszeru es gyors, de annal fincsibb dolog. Mi tejszines lazacot szoktunk enni. Ez annyira bejott, h bar iden mast akartam fozni de le lettem szavazva. Szerintem ez a vilag leggyorsabb kajaja. (lazacot lepiritani, majd nyakononteni fozotejszinnel, so, bors, es fokhagyma - ennyi)
En a tavalyi karacsonytol feltem nagyon, mivel egy hetes volt a lanyom, de a fiam miatt csak ossze kellett kapnunk magunkat.
Este 6-kor meg ugy allt a lakas mintha bomba robbant volna. :-) akkor diszitettuk meg csak a fat. De csak osszejott.
Iden szerintem mar konnyebb lesz. :-)
Ne stresszeld tul. Csinalj annyit es olyan utemben, ahogy birod. Ha nem birod, akkor sincs semmi, hiszen a szeretet a lenyeg! ;-)
Kellemes Ünnepeket! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!