Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldanátok meg a Karácso...

Hogyan oldanátok meg a Karácsonyi sütés-főzést?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs hogyan készüljek az ünnepre mivel 11 hónapos kislányom mászik, mindenhez hozzányúl. Sajnos nagyon igényli q jelenlétemet, így nem tudom senkire sem rábízni. Egy egyszerű ebéd főzése is több órát vesz így igénybe, nemhogy a Karácsonyi menü.

Van ötletetek?

2016. nov. 28. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Alvasidoben vagy a ferjed vigye el setalni.
2016. nov. 29. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

# 9-es vagyok.

Akkor apuka legyen vele, menjenek sűrűn megnézni téged a konyhában, vagy üljenek le az egyik székre és nézzék mit csinálsz, néha vigye el egy "körre" sétálni a lakásban, ha unja, hogy csak ott ülnek.

2016. nov. 29. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj, nem olvastam el a sok kommentet, de leirom, en hogy csinalom evek ota (van egy 3 eves fiam es egy 1 eves lanyom)

Szoval, a halaszlet 23.-an mar megfozom, akkor mar az az ebed nalunk. Szerintem hamar keszen van, legalabbis nekem van egy tuti receptem, ami isteni fincsi is raadasul.

22.-e este, mikor mar alszanak a picik, vagy legalabb mar agyban vannak, bedagasztom a beigli tesztajat, ami megy a hutobe. Ezt 23.-a delutan eloveszem, es szepen megtoltom es megsutom.

Nem kell vele rohanni, epp addig csinalom a muveletet amig hagynak a gyerkocok. Ha 10 perc akkor annyi, aztan foglalkozom veluk picit, majd visszaterek a sutihez. :-) legkesobb estere csak bekerul vhogyan a sutobe. :-)

24.-en pedig csak a masodik fogassal bibelodom, ami egy roppant egyszeru es gyors, de annal fincsibb dolog. Mi tejszines lazacot szoktunk enni. Ez annyira bejott, h bar iden mast akartam fozni de le lettem szavazva. Szerintem ez a vilag leggyorsabb kajaja. (lazacot lepiritani, majd nyakononteni fozotejszinnel, so, bors, es fokhagyma - ennyi)

En a tavalyi karacsonytol feltem nagyon, mivel egy hetes volt a lanyom, de a fiam miatt csak ossze kellett kapnunk magunkat.

Este 6-kor meg ugy allt a lakas mintha bomba robbant volna. :-) akkor diszitettuk meg csak a fat. De csak osszejott.

Iden szerintem mar konnyebb lesz. :-)

Ne stresszeld tul. Csinalj annyit es olyan utemben, ahogy birod. Ha nem birod, akkor sincs semmi, hiszen a szeretet a lenyeg! ;-)

Kellemes Ünnepeket! :-D

2016. nov. 29. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért jó nekünk? Mert van 7ezer forintom rendelni kész kaját egy étteremből? Most komolyan nem értem.
2016. nov. 29. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Vedd a hatadra csatos hordozoban, o elnezeget/alszik, te meg csinalhatod, amit csak szeretnel. Egy parologep (3 szintes) is hasznos, van olyan, amelyikben levest, tesztat, rizst is lehet kesziteni. Csak belehajigalod az elokeszitett nyers hozzavalokat, beallitod az idozitot, es megfozi magat. Ujonnan sem olyan draga, de hasznaltan is lehet venni.
2016. dec. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!