Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldanátok meg a Karácso...

Hogyan oldanátok meg a Karácsonyi sütés-főzést?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs hogyan készüljek az ünnepre mivel 11 hónapos kislányom mászik, mindenhez hozzányúl. Sajnos nagyon igényli q jelenlétemet, így nem tudom senkire sem rábízni. Egy egyszerű ebéd főzése is több órát vesz így igénybe, nemhogy a Karácsonyi menü.

Van ötletetek?

2016. nov. 28. 21:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Apuka nem tud segiteni?
2016. nov. 28. 22:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
apuka vigye ki setalni vagy kirandulni aznap delelott....nem kell 6 fele foetellel keszulnod, kicsi gyereked van, mindenki meg fogja erteni ha iden nem fozol 8 felet, vagy cukraszdabol lesz a bejgli..a karacsonynak pont nem a stresszes hazimunkabol kell allnia, hanem abbol hogy egyutt vagytok szeretitek egymast..a picinek akkor lesz meg a karacsony elmeny, ha nem egy idegbeteg kapkodo anyukat lat hanem ha abban a par napban intenzivebben foglalkozol vele (persze akkor se fogja fel a karacsonyt, de legalabb nyugidtan es kiegyensulyozottan toltitek majd az unnepeket)
2016. nov. 28. 22:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A karácsony nem arról szól, hogy erőn felül gürcöljünk a kajával, sütivel, meg fölöslegesen vagyonokat költsünk ajándékra. Én szentestére "megrendeltem" a vacsit anyukámnál. Anyósomnak meg előre elkészítek a fagyasztóba pácolt husit, azt kisütöm és hozzá rizibizi. Ennyi lesz az ünnepi főzőcskézés.
2016. nov. 29. 00:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk pont 9hos lesz a kicsi 24.en.

23.an delutan atmegyek baratnomhoz,es sutunk egy raklap mezes sutit.kozben jot beszelgetunk.picire apa vigyaz.

24.en az ebed max husleves lesz,valami gyors rakott valamivel masodiknak.

En pici koratol sutok heti szinten,szervezes kerdese az egesz.

Vagy az eteto szekben ul,vagy a kis "foteleben",vagy csak siman a foldre teszem,kap par kis talat amivel zoroghet es igy altalaban gond nelkul sutok-fozok.

Apa,mama,baratno?valaki aki at tud menni?kozben lehet jot beszelgetni,meginni egy pohar bort.

2016. nov. 29. 05:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is több kisgyerek és egy kisbaba van, ezért rendeljük a kaját egy közeli étteremből. Tavaly a munka miatt volt erre szükség és 7ezer forintból olyan bőség tálat kaptunk, hogy degeszre ettük magunkat. Pont tegnap mondta a férjem, hogy nem akarja, hogy nekem a karácsony arról szóljon, hogy robotolok a konyhában.
2016. nov. 29. 06:11
 6/15 A kérdező kommentje:
De jó nektek :)
2016. nov. 29. 06:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Felteszem a huslevest, halaszlevet, csak neha ranezek.

Hust sutok, esetleg par szelet halat, krumplit, sutotokot. Ezek gyorsan megvannak.

2016. nov. 29. 08:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Csináld úgy, hogy neked is jó legyen! Ez csak döntés kérdése.
2016. nov. 29. 09:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Előtte való nap (dec. 23.) készítek töltött dagadót, ami ugye hidegen tökéletes és 1 vagy 2 hideg salátát (pl.: babsaláta, krumplisaláta, kukoricasaláta, franciasaláta...).

És valami sütit, gyümölcskockát fogok csinálni (piskóta alap, egy gyors tejfölös-pudingos krém, tetejére pl. banán-kiwi és zselatin).

Nasinak szoktunk még venni különböző sajtokat, babybell, camembert, trapista, stb.

Erre a pár órára apuka nem tud segíteni, vagy egy nagymama?

24-én pedig fa díszítés és a halászlé van csak vissza.

Nem szeretném, ha a szentesete a gürizésről szólna. Nem kell 5 fajta kaja, 3 fajta levessel, hogy jó legyen, hidd el.

2016. nov. 29. 09:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyik nagymama sem él már, de mint írtam hiába vigyázna rá bárki úgyis sírna, hogy én foglalkozzam vele.
2016. nov. 29. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!