5-6 eves lanyokat, fiukat milyen mesek kotnek le?
5 éves fiamnál hetek óta a Miraculus a menő.
De odavan még a Trükkös Tom, A város hősei és Chuggington mesékért is!
tévé vagy könyv?
Tévében:
így neveld a sárkányodat
Sárkányok (a fentiből készült sorozat)
pokemon
spongybob
ááá, felesleges is felsorolni, uki-tól kezdve csillámpótnin át lego bionicle-ig bármi jöhet. 1-2 kivétel van, amitől hülyét kapunk. a magyar népmeséktől a gyerek, Sherlock a jak-tól pedig én :D jajj, az nagyon beteg!
Könyvben:
Így neveld a sárkányodat
narnia krónikái
óz a nagy varázsló
mary poppins
babó
labdarózsa
annapetigergő
mindenféle állatos albumok, dínós könyvek
Nálunk ezek voltak a slágerek:
Régi magyar mesék: Szaffi, Erdő kapitánya, Macskafogó 1-2, Vuk, Ludas Matyi
Klasszikus Disney mesék: Oroszlánkirály 1-2, Hamupipőke, Csipkerózsika, Szilaj, Szépség és a szörnyeteg, Herkules, Mulan, Aladdin, Pocahontas, 101 kiskutya, Macskaarisztokraták, Bambi, Anasztázia
Sorozatok: Magyar népmesék, Mesék mátyás királyról, Tom&Jerry, Inci és Finci, Vizipók csodapók
Ehhez még a társult 1-1 aktuálisan sláger mese a tv-ből...
Könyvben kedvenc volt: Cini-cini muzsika, Gőgös gúnár Gedeon, Mosó Masa mosodája, Weöres Sándor:Bóbita, Kippkopp, Öreg néne őzikéje
Kedves HETES!
NAGYON ÖRÜLÖK A FELSORLÁSNAK, MIVEL ÚGXY JÖTT LE, HOGY TE OLVASOL A GYERMEKEDNEK. KÉRLEK PRÓBÁLD MEG A "BÓBITÁT" IS. A LÁNYOM IMÁDTA (32 ÉVVEL EZELŐTT). SZERINTEM MINDMÁIG MEGFOGJA A RITMUS A KICSIKET. ...Bóbita, Bóbita táncol, körben az angyalok ülnek .... Sokszor kötöttem le a figyelmét buszon, villamoson. szerintem jók a verses mesék is.
mobidick
7-es vagyok.
Igen olvastunk. :) A felsoroltak között ott van a Bóbita is, az egész verseskötet, azon belül a címadó verset is olvastuk természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!