Milyen orvoshoz vigyem el?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 éves. Tegnap észrevettem, hogy kicsit piros a nunija. Ma mondta fürdés után, hogy ne töröljem meg neki, mert fáj. Elkaphatott valamit az oviban? Gyerekorvoshoz vigyem vagy gyereknőgyógyászhoz. Volt már neki piros, akkor kamillával bekentem és el is múlt 2 nap alatt. Viszketni nem viszket neki, napközben nem mondjaa, hogy fájna neki.2016. nov. 27. 20:21
1/6 anonim válasza:
Minden nap alaposan tisztisd meg neki es kremezd popsi kremmel
En ha ilyen volt akkor 8-9 evesemen is ezt alkalmaztam
2/6 anonim válasza:
gyerekdoki is megtudja mondani,hogy mitől van a gond...túl sok lehetőség nincs
3/6 anonim válasza:
lehet csak nem törölte meg rendesen és kicsípte a pisi. mosd is kend be neki és ha 1-2nap alatt nem múlik akkor a gyerekorvoshoz vidd.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Sudocrem jó? Vagy kamillával
2016. nov. 27. 21:03
5/6 anonim válasza:
Az én lányom 5 éves, érzékeny bőrű, nála is előfordul, hogy piros. Neogranormonnal szoktam kenni, már másnapra szebb, de 1-2 nap alatt el is múlik.
6/6 anonim válasza:
Az én lányom 4 éves,Vele is volt már ilyen 1-2 alkalommal.Canesten krémmel kentem be vékonyan.Reggelre kutya baja se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!