Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiam 5 éves beütütte a...

Nicol30 kérdése:

Kisfiam 5 éves beütütte a száját, kissé feldagadt. Vigyem orvoshoz? Vagy mikor múlik el?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy kell orvos. Borogasd neki és lelappad majd.
2013. dec. 19. 09:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Megnyugodtam kissé.
2013. dec. 19. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kell orvos, hamar begyógyul.
2013. dec. 19. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Irigyellek, hogy 5 évesen fordult elő veletek először, hogy beütötte a száját és feldagadt :)

Az én lányom 1,5 éves és már tucatnyi ilyenen vagyunk túl. Én ilyenkor Aloe Vera First Spray-vel szoktam befújni neki naponta többször. Másnapra nyoma sincs :)

Nem tudom ismered-e egyébként, de a gyerek körül nálam ez csodaszer :)

2013. dec. 19. 12:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ismerem a spray-t bár nincs itthon. Majd jegelem. A ti gyerekeiteknek belül lett egy kis véraláfutás?
2013. dec. 19. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:

En is irigyellek :) az en fiam nincs 2, de 4-5-szor mar biztos felcsattant a szaja (szoval omlott belole a ver is, nem csak bedagadt). En a fogai parazom mindig, a duzzanaton vagy veren onmagaban egyaltalan nem (foleg ekkora rutinnal sajna...)

Egyebkent meglatod, hihetetlenul gyorsan regeneralodik, pikk-pakk latni sem fogod a duzzanatot!

2013. dec. 19. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ilyen baleset még nem volt,pedig a kisebbik fiam 3,5 éves ,de más már igen. Úgyhogy nem nagyon kell irígyelni:-)))! Amúgy köszönöm mindenkinek ,aki szánt a kérdésemre egy percet! Megnyugodtam. Jegelem.Tényleg lohad le.
2013. dec. 19. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Na azt azért nem mondom hogy irigyellek, mert sejtem hogy van más baleset bőven.

Az én fiam rendszerint a száját üti be ha esik.Sajnos neki 3 éves kora óta nincs elől foga emiatt. :/

Megbotlott és az irodai forgószék kiálló lábát fejelte le szájjal, felül az első 4 foga letört. Na akkor be volt neki rendesen dagadva a szája, de másnapra a dagadás le is apadt magától.

2013. dec. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!