Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » El kéne mennem orvoshoz? A...

El kéne mennem orvoshoz? A barátommal "boxoltunk" kedden és nagyon orrba vágott véletlenül. Nem vérzett csak egyből feldagadt...

Figyelt kérdés

Másnap a 2 szemem alatt halvány lila folt volt. Mára úgy ahogy lement a dagadás,de az orromnál ott a csonton még mindig bevan dagadva és körülötte is és van rajta 1 lila folt. Nagyon fáj....kedd óta 1folytába fájdalomcsillapítót veszek be :S Persze borogattam is.

Létezik,h eltört v h megrepedt a csont? Elkéne mennem vele orvoshoz?

2009. ápr. 5. 20:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam,h orrsövényferdülésem van és van olyan,h nehezen kapok levegőt azóta
2009. ápr. 5. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ilyen sérüléssel már előbb is el kellett volna menned!! holnap irány a legközelebbi kórház balesetije!
2009. ápr. 5. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Csak azért nem akartam elmenni,mert ugye nem vérzet és gondoltam,h ilyen 1-2 nap múlva elmúlik a fájdalom,dehát azóta se. Meg féltem,h ezzel kiröhögnek a sebészeten :S

2009. ápr. 5. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

A vérzett, az két t!

No, de nem ez itt a lényeg.

Nem valószínű, hogy törés lenne,

ill. ha van akkor sincs vele különös teendő,

idő kell ahhoz, hogy a vérömleny felszívódjon,

és a fájdalom elmúljon, ez kb. 5 nap.

A röntgentől nem múlik el egyik sem.

2009. ápr. 6. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak, attól, hogy nem vérzett, még elképzelhető, hogy törést szenvedtél, sőt én vaszínűnek tartom. ezért is dagadt be! ezzel a balesetin nem kiröhögni fognak hanem inkább leszidni, hogy nem mentél előbb. remélem most már tényleg elmész/elmentél.
2009. ápr. 6. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és nem a sebészetre kell menned, hanem a baleseti osztályra.
2009. ápr. 6. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem tört már el orrom,és nem vérzett,csak belilult a szemem alatt nekem is.
2009. ápr. 6. 21:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ!

Ha vki még olvassa akkor nekik elmondom,h azóta voltam orvosnál (sebészeten)....nem tört el...de viszont agyrázkodást szenvedtem és borogatnom kell.

2009. ápr. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!