Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apácska, anyácska, babucika,...

Apácska, anyácska, babucika, orrszi, pocika, eszizni. Csak engem idegesít? Hogy lehet ezeket az embereket leállítani?

Figyelt kérdés

2016. nov. 27. 17:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Leultunk vele tobben beszelni. Remelem hatasos lesz :)
2016. nov. 29. 06:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon idegesít, de miért akarnám leállítani? A gyerekével úgy beszél, ahogy akar, az meg, hogy én ezt gáznak tartom, az az én magán ügyem. De ha mondjuk velem beszélne és úgy használná ezeket a rövidítéseket, akkor megmondanám, hogy én azt is tökéletesen megértem, ha orrszi helyett orrot mond és husika helyett csirkemellet. Ebből a finom célzásból vennie kéne a lapot, ha meg nem veszi, akkor ráhagyom, mindenben egyet értek vele, okosan bólogatok, hadd örüljön.
2016. dec. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!