Ha én elindítatom az apasági DNS vizsgálatot bírósági úton, de ha mondjuk nem az apa az apa akit megjelöltem, akkor nekem mennyibe fog fájni a dolog?
"De volt barátommal azóta is együtt vagyunk, mellettünk áll , segit amiben tud! Semmiben nem szenvedünk hiányt. Ettől még nem érzem rossz embernek magam:) kisfiúnknak is csak a legjobbat akarjuk , sajátjaként neveli."
No, ebbe most már belezavarodtam.:-) A december 18-i, vagy a 29-30 körüli volt barátoddal vagy együtt? Utóbbi esetben nyugodtan nevelheti a sajátjaként a kisfiút, ugyanis minden valószínűség szerint az övé.
De ha amúgy is együtt vagytok, akkor minek a per? Megcsináltatjátok magánúton az apaságit, aztán kész, ha beigazolódik, akkor gondolom el fogja ismerni. Ha meg mégsem ő az apa akkor meg a másik ellen el lehet indítani az apaságit.
Így, hogy ténylegesen együtt vagy az egyikkel,tök értelmetlen a kérdés, magatok közt simán ellehet intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!