Ha én elindítatom az apasági DNS vizsgálatot bírósági úton, de ha mondjuk nem az apa az apa akit megjelöltem, akkor nekem mennyibe fog fájni a dolog?
Googlet szabad ám használni kedves kérdező. Talán jobban is jártál volna, mert akkor senki sem alázna meg ( bár nem értem az elsőt. Azért mert valaki 20 évesen szül, még nem qrva. Nagyon sokan szültek 20 évesen, lehet az első válaszadó anyja is.. és sokan tisztes családanyák)
A google sok linket kidob az apasági vizsgálat menetéről illetve áráról.
Először csináltass egy DNS tesztet magánúton. Nem olcsó így se, de a töredéke egy igazságügyi DNSteszt árának, és akkor még a perköltséget nem számoltam.
olyan 40-50ezer, online rendelsz egy mintavevő szettet és visszaküldöd a mintát. Ezt az eredményt nem fogadják el a bíróságon.
Igaza van az utolsó válaszolónak. Azt írd meg, hogy mikor voltál UH-on (az első trimeszterben), akkor mekkorának mérték a babát, és hogy mely napokon voltál együtt a delikvensekkel.
Elindítottad már amúgy a vizsgálatot?
A kiírt időponthoz viszonyítva igen, január elején foganhatott, szóval a december végi együttlét lesz a befutó, a dec 18-i szinte teljesen kizárt, az túl sokkal előtte volt.
Szóval a december végi párodra indíts el a pert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!