Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha a lányom...

Szerintetek gáz, ha a lányom a kiscsoportos anyák napi ünnepségére nem fekete ünneplős cipőben megy?

Figyelt kérdés
ugyanis nincs.
2010. ápr. 29. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:

az enyémen a váltócipő volt. Két ünnepségük volt, márc 15 és az anyák napja, ezt a két ünnepet túlélte a váltócipőben. Jó lehet lesz még ünnep, de úgy gondoltam majd szeptemberben veszek neki. Mert a mostanit úgyis kinőné.

De sok gyereknek nem volt, de engem nem is érdekelt volna ki mit szól.

2010. ápr. 29. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem! :) Olyan hülyeség volt ez már a mi időnkben is... De gondolom nem sportcipőt adsz rá,hanem csinibb cipőt,csak nem fekete... Ne aggódj ezen... :)
2010. ápr. 29. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Az én lányom még nem ovódás,de eszembe nem jutna egy ünnepségen azt figyelni,melyik gyereken milyen cipő van.Az ünnepek kedvéért meg tuti nem vennék fekete cipőt.
2010. ápr. 29. 23:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak azért gondoltam, mert fekete alj, fehér blúz, fehér harisnyához ünneplős cipővel lenne teljes a kollekció.

De szerintem se fog ez senkit sem érdekelni.

Inkább arra készülök, ne bőgjem magam szét az első anyáknapi ünnepségen.

2010. ápr. 29. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:

off: munkámból kifolyólag sok anyák napi ünnepségen vettem már részt, és mindegyiken majdnem elbőgtem magam, pedig még ismerős gyerek sem volt ! :S

Olyan kis ártatlanok, lelkesek.Tényleg inkább erősítsd magad :)

(Mindig undorító szavakat mormoltam magamban, hogy ne sírjak, de nyilván a saját gyerekünknél nem csinálunk ilyet :DDDD)

A cipőnek meg 10 éve kellett feketének lennie ! :)

2010. ápr. 29. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:

a-a:))))

emlékszem én oviban a fehér szandimban mentem,még harisnyát sem akartam venni hanem azt a csipkeszegényes kis zoknit:))

Mindig mondom a képeket látva,hogy láttatok már ennél édesebb,jobb stílusú kislányt,ááááh...nárcisztikus vagyok tudom:D

adj rá olyat amilyen van:)Nem kell ezt túl túlozni:)Nem a cipő a lényeg(majd csak később:D) hanem az ünnep:))

2010. ápr. 30. 08:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Az óvónő szerint is felesleges egy alkalomra cipőt vásárolni.

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!