Szerintetek gáz, ha a lányom a kiscsoportos anyák napi ünnepségére nem fekete ünneplős cipőben megy?
az enyémen a váltócipő volt. Két ünnepségük volt, márc 15 és az anyák napja, ezt a két ünnepet túlélte a váltócipőben. Jó lehet lesz még ünnep, de úgy gondoltam majd szeptemberben veszek neki. Mert a mostanit úgyis kinőné.
De sok gyereknek nem volt, de engem nem is érdekelt volna ki mit szól.
Csak azért gondoltam, mert fekete alj, fehér blúz, fehér harisnyához ünneplős cipővel lenne teljes a kollekció.
De szerintem se fog ez senkit sem érdekelni.
Inkább arra készülök, ne bőgjem magam szét az első anyáknapi ünnepségen.
off: munkámból kifolyólag sok anyák napi ünnepségen vettem már részt, és mindegyiken majdnem elbőgtem magam, pedig még ismerős gyerek sem volt ! :S
Olyan kis ártatlanok, lelkesek.Tényleg inkább erősítsd magad :)
(Mindig undorító szavakat mormoltam magamban, hogy ne sírjak, de nyilván a saját gyerekünknél nem csinálunk ilyet :DDDD)
A cipőnek meg 10 éve kellett feketének lennie ! :)
a-a:))))
emlékszem én oviban a fehér szandimban mentem,még harisnyát sem akartam venni hanem azt a csipkeszegényes kis zoknit:))
Mindig mondom a képeket látva,hogy láttatok már ennél édesebb,jobb stílusú kislányt,ááááh...nárcisztikus vagyok tudom:D
adj rá olyat amilyen van:)Nem kell ezt túl túlozni:)Nem a cipő a lényeg(majd csak később:D) hanem az ünnep:))
Az óvónő szerint is felesleges egy alkalomra cipőt vásárolni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!