Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen etetőszéket vett?

Ki milyen etetőszéket vett?

Figyelt kérdés

Dönthető, levehető tálcásat szeretnék, kislánynak, szépet :)

Milyen márkát ajánlotok? Akár konkrét linket is másolhattok :)

Esetleg ha valamelyik nagyon nem vált be, arról is várom a tapasztalatokat :)

2016. nov. 22. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:

En Peg peregot vettem az elso gyereknek. Nem volt a legolcsobb, de nem vennek masikat most sem.

Kenyelmes volt a fiamnak, stabil es nagyon massziv. Dontheto a hattamla es az ules is, tobbszor aludtak el benne a gyerekek amig en foztem. Kb mint egy babakocsi kagyloulese, ugy kell elkepzelni. Konnyen tisztithato volt, moshato a huzat. Relative kicsire, vagyis vekonyra ossze lehetett csukni, igy ha utban volt, akkor csak betamasztottak a falhoz.

A strapabirosaga nagyon jo, nekem 2 gyerekem hasznalta, jelenleg a baratnomnek kolcsonadtam, de meg mindig teljesen jo allapotban van, igy nem fogok ujat venni a harmadik gyerekunknek. Persze latszik, hogy mar nem uj, de ugyanolyan stabil es massziv, mint volt.

2016. nov. 22. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Chicco polly 2 in 1 etetőszék. Dönthető, levehető tálcás, állítható a magassága is. Nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább kategória
2016. nov. 22. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ilyet vettünk és nagyon szeretjük. Akcióban vettem, ennél 3000 Ft-tal kevesebbért, de a múltkor pl. 16 900-ra akciózták le pár napra, érdemes figyelni.

Ez majdnem vízszintesig dönthető, minőségi anyagokból van, erős, masszív. Egyébként szó szerint ugyan az, mint a népszerű Toragoo Candy plus, erre utólag jöttem rá. Az is ilyesmi árban van, akcióban ki lehet fogni 20 ezer körül. Toragoo annyival jobb, hogy többféle szín van.

2016. nov. 22. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Nekünk IKEA Antliop van - tudom, hogy nem ilyet keresel, mert ez az a nagyon egyszerű fajta, műanyag. Azért írtam mégis, mert én se ilyenre gondoltam először, de a barátnőm, akinek 2 gyerekkel volt Stokke hiper-szuper meg mamas&papas gyönyörű, ezt tanácsolta :) Mert iszonyú könnyű ide-oda rakosgatni, simán belefér nagyobb baba is, tuti nem csúszik ki, és a jolly-joker érv, hogy amikor takarítani kell, verhetetlen :))
2016. nov. 22. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is az IKEA volt a nyerő. Boltban és éttermekben próbáltunk mást is, de az IKEA jobban tetszett neki. Könnyű, jól tisztítható, rá lehet csatolni játékokat.
2016. nov. 22. 22:50
 6/6 Regáti ***** válasza:
Peg Perego siesta etetőszéket vettem! Nagyon jo igaz nem olcsó de most is ezt venném mert lemosható a huzata, levehető tálca, dönthető, asztal magasságához is tudom igazítani!
2016. nov. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!