Ki milyen etetőszéket vett?
Dönthető, levehető tálcásat szeretnék, kislánynak, szépet :)
Milyen márkát ajánlotok? Akár konkrét linket is másolhattok :)
Esetleg ha valamelyik nagyon nem vált be, arról is várom a tapasztalatokat :)
En Peg peregot vettem az elso gyereknek. Nem volt a legolcsobb, de nem vennek masikat most sem.
Kenyelmes volt a fiamnak, stabil es nagyon massziv. Dontheto a hattamla es az ules is, tobbszor aludtak el benne a gyerekek amig en foztem. Kb mint egy babakocsi kagyloulese, ugy kell elkepzelni. Konnyen tisztithato volt, moshato a huzat. Relative kicsire, vagyis vekonyra ossze lehetett csukni, igy ha utban volt, akkor csak betamasztottak a falhoz.
A strapabirosaga nagyon jo, nekem 2 gyerekem hasznalta, jelenleg a baratnomnek kolcsonadtam, de meg mindig teljesen jo allapotban van, igy nem fogok ujat venni a harmadik gyerekunknek. Persze latszik, hogy mar nem uj, de ugyanolyan stabil es massziv, mint volt.
Mi ilyet vettünk és nagyon szeretjük. Akcióban vettem, ennél 3000 Ft-tal kevesebbért, de a múltkor pl. 16 900-ra akciózták le pár napra, érdemes figyelni.
Ez majdnem vízszintesig dönthető, minőségi anyagokból van, erős, masszív. Egyébként szó szerint ugyan az, mint a népszerű Toragoo Candy plus, erre utólag jöttem rá. Az is ilyesmi árban van, akcióban ki lehet fogni 20 ezer körül. Toragoo annyival jobb, hogy többféle szín van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!