Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha választani kéne: Mira vagy...

Ha választani kéne: Mira vagy Mirabella?

Figyelt kérdés

Párom belezúgott a Mira névbe, nem tántorít.. de mivel a vezetéknév Kiss, én úgy gondolom inkább Mirabella. Szerintetek??

És nemiatt arra vagyok kíváncsi, hogy kinek nem tetszik egyik sem ;)

2016. nov. 21. 15:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kiss Mirabella jobban hangzik.

Mira túl rövid a vezetéknévhez.

2016. nov. 21. 23:01
 22/27 anonim ***** válasza:

Mira+bella=csoda+szép

Mi olyan bonyolult ebben?

2016. nov. 22. 07:42
 23/27 anonim ***** válasza:
Inkább Mirabella. A Mira az a tipikus most divatos lánynév, én ezért nem adnám.
2016. nov. 22. 10:57
 24/27 anonim ***** válasza:
5%
12es, és te honnan tudod hogy hívják a 10eset? Lehet neki normális neve van. A mira mifelénk is kutyanév,nem értem miért kell direktbe kiszúrni a gyerekkel. Gondolj bele, Mira néni..na jó, hagyjuk inkább. Csak tényleg, legalább egy normális nevet is adjatok neki mellé.
2016. nov. 22. 14:39
 25/27 anonim ***** válasza:
78%

24-es te vagy a 10 -es is? vagy minek szólsz bele?

Tudom, hogy úgy hívják, ahogy a korcs kutyánkat, a hörcsögünket meg úgy, ahogy 24-es téged, pedagógiailag hívják úgy, hogy érezd, milyen embertelen vagy.

Ostoba, otromba és gusztustalan ötlet egy személynévre ráugatni, hogy "kutyanév", csupán azért, mert adták kutyának is! Ha nem tetszik, lehet azt emberi ódon közölni: nem tetszik a név és kész, minek lealázni azokat, a kiknek ez a neve, vagy tetszik?

2016. nov. 22. 16:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Mirabella, szebben cseng, és azt becézheti a férjed Mirának.

Bár nekem a "Bella" becézése miatt :)

2016. nov. 24. 09:21
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, 25-ös ne húzd fel magad :) az alpári magyar emberek itt is megjelennek, hogy itt éljék ki az otthon elnyomott énjüket..;)
2016. nov. 25. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!