Kislánynak név?
Figyelt kérdés
Eddig volt ezer jó ötletem, de mióta megtudtam, hogy babát várok, semmi sem tűnik elég jónak. Valahogy egyiket sem tudom hozzá kötni. Az idő sürget, a 8. hónapban vagyok2016. nov. 19. 18:05
21/25 anonim válasza:
Valamihez kötném.
Mondjuk, ha szereted az anyukád, mi az ő neve. Vagy ki lesz a keresztanyja, annak a nevét.
Vagy, ha van kedvenc versed, regényed, dalod, akkor az abban szereplő név, vagy amire gondolsz róla.
Vagy, hogy mit akarsz majd mondani neki, amikor megkérdezi, hogy anyu, mégis miért pont ezt a nevet adtad nekem.
Azért, mert a nagyanyád is így hívják, vagy azért mert keresztanyádnak ez a neve, vagy mert a kedvenc operámban van egy Violetta, vagy a kedvenc versem az Ilona.
Az azért nekem ciki lenne, ha azt válaszolnám, hogy nem volt ötletem, nem tudtam dönteni, és írtam a gyk-ra, ott írta valaki, és megtetszett. Ez olyan személytelennek tűnik.
22/25 anonim válasza:
Megszületett már a csöppség? Mi lett a neve?
23/25 A kérdező kommentje:
Dalma 💗💗💗 Ahogy megláttuk őt, tudtuk, hogy csak ez lehet a neve 💗💗💗
2016. dec. 20. 21:37
24/25 anonim válasza:
Gratulálok,Kérdező!!!!😊
Sok boldogságot!!!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!