Kislánynak név?
Figyelt kérdés
Eddig volt ezer jó ötletem, de mióta megtudtam, hogy babát várok, semmi sem tűnik elég jónak. Valahogy egyiket sem tudom hozzá kötni. Az idő sürget, a 8. hónapban vagyok2016. nov. 19. 18:05
11/25 anonim válasza:
Nekem a manapság divatos nevek (Emma, Hanna, Lili stb.) egyáltalán nem tetszenek. Ezért, ha nem mostanság divatos neveket szeretnél, akkor:
Patrícia, Karina, Magdolna, Irén, Zsuzsanna, Júlia, Flóra, Ingríd
12/25 anonim válasza:
Adél, Léna, Nina, Olívia, Izabella.
14/25 anonim válasza:
Mégis mik azok a nevek? Érdes lenne újra átnézni.
15/25 anonim válasza:
Eddig elhangzott pár normális név : Lilla, Lelle, Villő, Mikolt, Julianna.
16/25 anonim válasza:
Ha ki választottad írd meg,kíváncsi vagyok :)
18/25 anonim válasza:
Abigél, Adél, Adelina, Adrienn, Aida, Aliz, Alma, Amanda, Anett, Anita, Anna, Aranka, Beáta, Bella, Berill, Berta, Bettina, Bianka, Blanka, Boglárka, Boróka, Borbála, Borsika, Borostyán, Brigitta, Cecília, Csenge, Csilla, Csillag, Dalma, Daniella, Debóra, Diána, Dominika, Dóra, Dorina, Dorottya, Dorisz, Döníz, Edina, Edit, Eliza, Emese, Emília, Emma, Emőke, Enikő, Eszter, Eugénia, Éva, Evelin, Fanni, Fédra, Felícia, Feodóra, Flóra, Fruzsina, Georgina, Gerda, Hanni, Heidi, Henrietta, Ibolya, Inez, Ivett, Ivonn, Izabella, Janka, Jázmin, Johanna, Jolán, Jozefa, Jozefina, Júlia, Julianna, Judit, Kamilla, Karola, Karolina, Kata, Katalin, Kincső, Kinga, Kitti, Klára, Klaudia, Kornélia, Kriszta, Krisztina, Laura, Léda, Lenke, Lídia, Lilla, Linda, Liza, Luca, Márta, Matild, Natália, Noémi, Norina, Nóra, Odett, Olívia, Orsolya, Pálma, Patrícia, Piroska, Rebeka, Regina, Renáta, Roxána, Róza, Rozália, Rozina, Rózsa, Sára, Sarolta, Stefánia, Stella, Szofia, Tamara, Terézia, Teodóra, Tilda, Tímea, Tina, Valéria, Vanda, Veronika, Viktória, Villő, Viola, Violetta, Zara, Zita, Zoé, Zsanett, Zsófia
19/25 anonim válasza:
Milyen típusú nevek tetszettek?
Nekem jelenleg nagyon tetszik a Klára, nem gyakori, normális név és tetszik a hangzása.
20/25 A kérdező kommentje:
Adél, Emma, Johanna, Kamilla, Kornélia, Róza, Sára voltak az eredeti ötletek. De most valahogy egy nevet sem tudok a kislányunkhoz kapcsolni. Nem tudom, lehet, hogy ennyire dolgoznak a terhességi hormonok?
2016. nov. 21. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!