Miért van az hogy ebben a kategoriában ha valaki feltesz egy kérdést rögtön mindenki támadja a másikat? Miért nem lehet csak a kérdésre válaszolni?
Egyrészt mert az ember ilyen, mindenki úgy gondolja, hogy neki van igaza. A gáz az, hogy ezt nem lehet normálisan megbeszélni, mert van 1-2 agresszív kismalac, aki rögtön támad, lehülyéz, veszekedni kezd, aztán lehet, hogy pont ő a hülye.
Azt bírom amikor véleményt kérdez a kérdező, mindenki megírja a maga verzióját és az ellentábor jól lepontozza a másikat. :D Vicces.
Aztán az abortuszos kérdéseknél, jönnek az abortuszellenesek gyilkosozni. Ha valakinek sérti az abortusz a lelkivilágát menjen már el mellette.
Másrészt rengeteg gázos kérdés van.
Pl. napi 20-szor kérdezik meg, hogy "Halvány a tesztem, megnéznétek?", megnézzük, de ha azt mered írni, hogy negatív, mert semmi nem látszik a kontroll vonalon kívül, hiába szerkesztgeti a képet, akkor te vagy a bunkó, mert ők évek óta próbálkoznak, de ennyi erővel filccel is behúzhatná a vonalat.
Aztán vannak az ovulációkor együtt voltunk, mennyi az esély a babára?
Illetve a lecsúszott a gumi lehetek-e terhes kérdések, ill. 16 vagyok és terhes, mit tegyek kérdések.
Ezek azért nagyban rontják az oldal színvonalát. Szerintem roppant idegesítőek.
Egyetértek a 11-es válaszolóval.
Kérdező:
Konkrétan, ha normálisan írsz, a kérdező akkor is megbántódik ezeknél a "tucatkérdéseknél", mert nem azt írod, amit ő hallani akar, pl. pozitív a teszt, én pont tegnap jártam így. Kulturálatlannak lettem titulálva, mert azt írtam, hogy negatív és nem pátyolgattam a lelkét.
Azért mert az emberek szeretik osztani másoknak az észt
Szerintem is kezd rossz lenni az oldal,pedig eleve nagyon hasznos lenne
# 16
De semmi köze hozzá, senki nem kérdezte a véleményét az ilyennek, menjen máshová hittéríteni.
(Nem vagyok sem abortuszellenes, sem abortuszpárti.)
Pont ez a baj ezzel az oldallal, hogy sok a primitív ember, aki nem tudja kordában tartani magát, fröcsög mindenhová, ha kell, ha nem.
13 voltam.
Na pl erröl beszélek! Hogy jön a kérdéshez az abortusz... Ezért sem érdemes kérdést feltenni mert a többség nem arra vàlaszol hanem hülyeségeket talál ki.mert persze mindenki jobban tudja,hogy a kérdezö miért tette fel a kérdést.
Nincs meg a kérdések mert törölve lettek. Mindenki szidott mindenkit...
Utolso,teljesen igazad van!
De itt van egy példa.ez nem az én kérdésem de ugyan az van itt is...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!