Szerintetek elég ha valaki meglátogat a korházban a szülés napján de nem grautulál? Söt semmi sem mond?!
én is így jártam, csak családtagokkal, barátnőkkel...
volt aki a saját terhességével jött elő a baba születése napján a babaérkezett hírre gratuláció nélkül..
volt aki azt kérte álljak messzebb a gyerekemtől,(a látogatóban szintén első napos baba mellett) mert csak a babát akarja fényképezni (akivel addig együtt voltam sülve főve..)a gratulációt persze ő is elfeejtette...
meg hagy ne sorojam
a gyk azt írta, lehet a hormonjaim miatt vagyok érzékenyebb és az a lényeg, hogy szeretnek, látogatnak e, és nem maga a szó, hogy gratulálok.
de legalább itt gratuláltak..meg vadidegenek az utcán, akik leszólítottak a babával..
Ez a valaki, aki elkísérte a párját, gondolom férfi. S gondolom több van köztetek, mint lehetne, csak a párja miatt nem tudjátok felvállalni.
Más okot nem látok, ami miatt ennyire fontos lenne Neked az ő viselkedése. Csak nem ő az apa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!