Szülés után mostatom hajat a kórházban?
En mostam, igaz csak 3 napot voltam bent, de hiaba mentem be frissen mosott hajjal, vajudas alatt ugy izzadtam, hogy egy hajmosas erosen ram fert. Nekem is huvelyi szulesem volt, en jol voltam, gatmetszesem sem volt, de nyilvan ez egyeni.
Meg az is igaz, hogy egy agyas szobaban voltam, ott nem zavartam mast, de ha tobb kismama es baba van, akkor nem biztos, hogy dijazzak a hajszaritot.
Az is megoldas lehet, ha nem viszel, de felmered bent a helyzetet, pl van-e konektor a furdoben, hatha meg tudod ott szaritani es nem kell a korterembemben csinalni. Gondolom ugyis mennek hozzad latogatni, akkor beviszik neked, ha megoldhatonak erzed.
Én nem mostam, mert úgy jött ki a lépés, hogy pont előző nap voltam fodrásznál, úgyhogy tökéletesen megmosott, beszárított frizurával mentem szülni :D Utána meg csak két éjszakát voltam bent (helyhiány, papíron három éjszakát voltunk bent, valójában elengedtek haza, mert közel laktam), úgyhogy már csak otthon mostam hajat.
Most a másodikkal viszek azért sampont, hajszárítót, nagyon zavar, ha zsíros a hajam, és ki tudja, hogy épp kelleni fog-e. Mások is szoktak hajat mosni bent, nyilván most is fognak :) A babákat amúgy egyáltalán nem fogja zavarni. Nem tudom, nálatok milyen az elrendezés, nálunk a kórtermekből nyílnak a fürdőszobák, hajmosás után bent, csukott ajtónál megszárítják az anyukák a hajukat, persze lehet hallani, de nem olyan őrült hangosan, és nem zavar senkit.
Persze! Már a szülés utáni zuhanyozásnál is!
hajszárítót nem vittem, nagyon meleg van mindig a gyerekágyon, hamar megszáradt!
(3 x szültem)
2-szer szültem, én is mostam a bent töltött 4-5 nap alatt hajat.
Nem szárítottam meg, mert nagyon meleg volt. De volt, aki szárította, nem zavart. A babákat nálunk le kellett adni délelőtt gyerekorvosi vizsgálatra, este pedig fürdetésre, így akkor intéztük a fürdést, hajmosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!