Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot, mert...

Kérlek adjatok tanácsot, mert tényleg nem tudom, hogy mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Kislányom 20 hónapos,és kb.másfél hónapja magától szólt,hogy kéri a bilit pisilni.Ez tartott két hétig.Azóta nem szól,csak nagyon ritkán,és tudom,hogy érzi,hogy kell neki,mert ha másfél hónapja érezte,akkor most is.Hogy vezessem rá vissza?Ő 10 éves koráig is ellenne pelussal. :S

Adjatok tanácsot kérlek.

Előre is köszönöm

2010. ápr. 29. 07:28
 1/5 anonim ***** válasza:
vegyél új bilit,talán felkelted az érdeklődését vele.
2010. ápr. 29. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Valóban lehet nagyon aranyos és jópofi biliket kapni, én biztos ilyet veszek majd ha már ott tartunk, mert amellé ki lehet találni valami mesés körítést. Vennék egy állatfigurás bilit és kitalálnám hogy őt bizony használni kell különben unatkozik és szomorú lesz ha nem használja a pici.

:)

2010. ápr. 29. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy mond azt mint a filmben...a klotyómanót etetni és itatni kell:D hajrá:)) amúgy színes bilira szívesen ülnek a lurkók:) csak ne zenélőset vegyél:)
2010. ápr. 29. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Na én ilyenkor vettem le róla otthon nappalra a pelust! Ha már érdeklődik a bili után, és többször is szól, ha pisilnie kell, akkor már "bugyiérett". Első nap volt több (2-3) baleset, második nap 1, aztán már csak elvétve történt. Alváshoz és ha elmentünk otthonról kapott pelust a biztonság kedvéért. Menjetek el boltba, vegyetek közösen szép bugyikat, és reggel ő választhat, hogy melyik bugyikát kéri.
2010. ápr. 29. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat.az a baj,hogy most nem zavarja ha bugyiba megy.ugy csinál,mintha pelus lenne. :(
2010. ápr. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!