Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szülnek manapság olyan...

Miért szülnek manapság olyan fiatalon (18-20 évesen) a lányok?

Figyelt kérdés
Manapság azt vettem észre,hogy egy csomóan iylen fiatalon szülnek,pedig nem a legjobb körülmények között élnek.

2016. nov. 11. 18:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Ez nem fiatal. Ez lenne a normális. Nem 30-40. Én anyám is 18 évesen szült és örülök. Fiatal anyám van. Mellettem is tudott dolgozni, tanulni. Mint sokan mások. Ez csak akarat kérdése.
2016. nov. 11. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Akarat, persze, 18-20 évesen még diák voltam, mert én érettségi után továbbtanultam, hova szültem volna (még ha lett is volna épp akkor párkapcsolatom)? A szüleim nyakára?
2016. nov. 11. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Én sem tudom ezt hol làtod. Kisebbség max, de ők sem tömegesen.

Most vàrom a 3. babàt, de egyik terhesgondozàson( doki, védőnő, kórhàz) se tolongtak a tini mamik, sőt anno a 23 évemmel az első gyereknél nem volt velem egykorú a szülészeten, sőt!!! 30 felett volt rajtam kìvül mindenki! Meg amin ledöbbentem 40 év feletti első szülő nők. És bent voltam a kórhàzba 3 hetet szülés előtt is, ott is messze én voltam a legfiatalabb. Most legutóbbi szülésnél kb 60 kismamàt làttam jönni menni 2 fiatal roma làny volt, az egyik kiskorú a màsik 18 felett vmivel. És nagyon nem szàmìtottam öregnek a 30 évemmel, sőt a fiatalabbak közé tartoztam. Most 32 évemmel ugyanez, egyàltalàn nem lógok ki a sorból, sőt inkàbb sokakon ott a döbbenet, hogy a 3. gyereket vàrom.

A gyerekvàllalàshoz meg sosem lesznek megfelelőek a körülmények.

2016. nov. 11. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Azért ha még magamat is éppenhogy el tudom tartani és nincs meg a megfelelő társ, az nagyon távol áll a megfelelőtől, nem gondoljátok?
2016. nov. 11. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A kolléganőimmel nagyjából egykorúak vagyunk, az én gyerekeim messze a legidősebbek 8huszonévesek), a többieké óvodás, általános iskolás. 24 évesen szültem először.

14 nőről beszélünk, nem kettőről, mint itt valamelyik válaszban.:-)

2016. nov. 11. 21:52
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
mert azt hiszik eltartják majd őket
2016. nov. 11. 22:15
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

Én anno 22 évesen szültem. Nem terveztük, így alakult. Akkor már 5 éve együtt voltunk a(z azóta már) férjemmel.

Előtte dolgoztam, egyetemre jártam. Jó körülmények között élünk, a csp. minden hónapban egy külön megtakarítási számlára megy.

Ennek már jópár éve, azóta is boldogan élünk hármasban.

2016. nov. 12. 06:29
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
a statisztikak azt mutatjak hogy a gyermekvallalasi eletkor egyre inkabb kitolodik, 30 felett vallalnak a nok jellemzoen gyereket. a kornyezetemben en a 27 evemmel fiatal kismamanak szamitok..ha a te kornyezetedben gyakoriak a 20 alatti kismamak szerintem koltozz el :)) (csak ne borsod??)
2016. nov. 12. 07:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én unokatesómnak 18-éves korában született a fia, a feleségével azóta együtt vannak, és (még) nincs több gyerekük (most 28-évesek)( nem cigányok, eléggé jó modú család...)
2017. febr. 25. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!