Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Többgyerekes anyukák, naponta...

Többgyerekes anyukák, naponta hányszor megy a mosogatógép nálatok? Dolgoztok, vagy otthon vagytok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Napi egyszer megy, van, hogy csak két naponta. Öten vagyunk 14,12 és 4 éves gyerekek Dolgozung mind a ketten, gyerekek iskolában ill. óvodában ebédelnek, itthon csak reggeli és vacsora van.
2016. nov. 10. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy gyermek, úton a második. Hétköznap egyszer, hétvégén inkább 2x megy egy nap, még dolgozom. Én kézzel nem igazán mosogatok, amióta van gép.

Akinek hetente 2x megy, annak akkor 3 napig áll a maradék a tányéron, edényben, vagy hogy kell elképzelni?

Nem bántásból kérdezem, félre ne értsd, csak nem tudom elképzelni.

2016. nov. 10. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Nàlunk megy heti 2x, de termèszetesen, csak leöblített, picit màr szivaccsal àtdörgölt dolgokat teszek a gèpbe, kaja maradèk soha nincs rajta. Akkor valszeg ebböl adódik ez a különbsèg, hogy ahol naponta megy ott öblítès nèlkül, nagyon piszkosan vannak beletève az edènyek.

Èn csak azt nem èrtem utolsó, hogy hogy tudtok napi 12-16 nagy, meg 8-10 kistànyèrt koszolni, meg tàlakat, poharakat, evöeszközt annyit, hogy ne csak a gèp 10%-a legyen kihasznàlva? Vagy akiknèl minden nap megy ott 1-2 darab dologgal van beindítva? Èn egyèbkènt pàr dolgot kèzzel is elmosok, pl a minden nap hasznàlt bögrèmet, meg ilyesmiket. Èn se bàntàsból kèrdezem, csak nagyon kivàncsi vagyok, hogy màsnàl, hogyhogy ilyen gyakran megy vagy èn csinàlok rosszul valamit. Igaz nàlunk mèg csak 1 baba van, de nem tartom valöszínünek, hogy ha jön a következö, akkor sokkal gyakrabban menne.

2016. nov. 10. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem furcsa, hogy van, akinél csak heti 2-3x megy. 12 terítékesünk van. 2 gyerek. Reggel alapból 3 tányér (az 1 évest még az enyémről etetem, vagy az etetőszék tálcájáról),két kávésbögre, 2 kés és villa. Legtöbbször főzök, akkor ugye a főzés közben "keletkezett" edények is belemennek, akkor délben min. 2 tányér, ha leves is van, akkor plusz 2, kanalak, kések villák, poharak, salátás edénykék stb. Ezzel már majdnem tele van, és nem volt vacsora, ha a Nagy itthon van, akkor uzsonna stb.
2016. nov. 11. 06:26
 15/17 anonim ***** válasza:
2 gyerekkel vagyok itthon. hetu 3 mosas kb
2016. nov. 11. 06:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Köszi a választ 13-as, így már értem.

Nálunk azért megy ennyit, mert reggel ugye kávé, aztán a gyerkőc otthon van (amíg dolgozunk, vigyáznak rá, én ebédre érek haza) na és neki van reggeli (ez pl ha bundáskenyér, akkor ott már alapból több mosatlan keletkezik, aztán ebéd, ekkor ugye már én is otthon eszek, aztán d.után minden nap főzök, ez megint egy halom mosatlan, aztán este vacsora hármónknak, aztán van, olyan hogy amit főztem, azt tudom, hogy másnap vagy a gyerek, vagy az apja nem szeret, így gyorsban odateszek nekik valamit még, az megint hiába kis adag, de mosatlannal jár, férjem ételhordozója, szóval simán összejön nekünk minden napra egy. Hétvégén meg hogy otthon vagyunk, van, hogy kettő is megtelik. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy mielőtt nem volt gép, nem is igényeltem, meg én nem is akartam venni soha, meglepetés volt, de amióta van, annyira szeretem és mondhatjuk, hogy elkényelmesedtem, hogy én szinte semmit nem mosogatok kézzel.

2016. nov. 11. 07:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Én sem rakom bele ételmaradékkal. :)

Nem ebből adódik a különbség, hanem abból, hogy nem mosogatok kézzel mellette. Kizárólag csak azt, ami nem tehető bele.

2016. nov. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!