Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek, hogy nem adják ki a...

Félek, hogy nem adják ki a kórházból a babát. Van okom félni? Történetem lent.

Figyelt kérdés
Történetem röviden. Anyosékkal lakunk párommal és a 2,5 éves kisfiunkkal. Hárman vagyunk egy pici kis fél szobába. Úton a kisteso februárra várjuk. Megtaláltuk álmaink házát tulajjal és a bankkal is egyeztettünk december elején tudnánk utalni, januárban költözni. Eddig minden rendben volt, de pár napja szólt a tulaj, hogy csak tavasz végén tud ki költözni az ingatlanból. Attól félek hogy ebbe a picike szobába nem adják ki a babát a kórházból. Teljesen tanácstalan vagyok. Persze apósom azt szeretné ha nem költözünk el, próbálja páromat is marasztalni. De nagyon szükösen vagyunk és se én se a gyerek nem érezzük itt jól magunkat. Valami tanács ?
2016. nov. 9. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Nyugi, kiadják :) legyen víz-villany és fűtés. Ha a nagyobb is ott van, gondolom ilyen gond nincs. Nekem van olyan családom, ahol 7 gyerek van, 8. a pocakban, és 2 szobában élnek, koszban, mégsem visszük el, mert fűtés van, kaja van, és a kosz (sajnos) nem elég indok.

egy gyerekjólétés

2016. nov. 10. 22:05
 12/16 Snorri ***** válasza:
69%
És mond kedves gyerekjólétis szeretet van? Mert azt nem említetted. Bár gondolom neked az nem lényeg, ha a kosz elég indok lenne, hogy elvegyék a gyerekeket a szüleiktől, de sajnos nem lehet. Mert milyen jó lenne egy tiszta nevelőotthonban, ugye? Eszem megáll....
2016. nov. 10. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:

szeretet... igen, fontos. mondjuk ezek a gyerekek többet vannak az utcán, mint otthon, a 13 évest a parkban dugták volna meg, ha épp nem jár arra a polgármester, új ruha akkor van, mikor karácsonykor osztunk, csoki szintén.

de igazad van, az a fontos, hogy szeressék. Szerették megcsinálni, meg szeretik a gyest a 7 családi pótlékkal, adókedvezménnyel, hogy a pasi közmunka címen ül az árokparton egész nap.

De gondolom muszáj volt leszólni. Nyilván nem részleteztem, mert nem ide tartozik, de remélem örülsz, egészségedre.

2016. nov. 10. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk kosz van bőven és szeretet is van bőven. Kosz van, mert öregecske kinti-benti kutyáim vannak és se szakadó esőben, se kánikulában, se fagyban nem tárolom őket kint és mert amíg én melegben vagyok, ők se fognak fázni...A gyerekemet elfogadták, a gyerekem állatbolond, az hogy van egy plusz macskánk is, miatta van, mert egymásba szerettek a hátsó kertben egy gazdátlan macskával, na mindegy, nem csak hogy kosz van, de a 18.5 éves kutyám rendszeresen bekakil és nem, emiatt se tárolom őt kint a hidegben, szóval kosz az van, ha látnád most hogy néz ki a ház esős időben, és imádjuk a gyereket és imádom a kutyáimat, szóval elég indok lenne ebben az esetben elvenni tőlem a gyereket? Védőnő volt hogy beszólt, pedig akkor még a 18,5 évesem egyetlen bűne volt, hogy bent aludt a szivacson és még abszolút szobatiszta volt, de hát már ezen is kiakadt, hogy a kutya miért van bent és hogy kutyaszag van...Jeleztem neki, hogy aki el meri venni tőlem a gyereket vagy a kutyáimat, azt megölöm, na többet nem hozta elő a témát.
2016. nov. 13. 04:44
 15/16 anonim ***** válasza:

a kosz leírása az általam felhozott esetben:

3 éve fenn lógó légycsapda

a konyhai garnitúrán 100 éves odaszáradt mocsok

beton illetve döngölt föld padló, azon cifet-cafat padlószőnyeg darabok, ami sáros, esetenként kecsapos

tovább nem mondom. Nálad ilyen? Nem?

Tudtad, hogy nem rólad beszélek, igaz? Tudtad hát...

2016. nov. 13. 07:39
 16/16 anonim ***** válasza:

"Jeleztem neki, hogy aki el meri venni tőlem a gyereket vagy a kutyáimat, azt megölöm, na többet nem hozta elő a témát."

Ez egy erősebb indok lett volna a gyerek elvételére, hát igen. Lincskommandó.

2016. nov. 13. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!