Félek, hogy nem adják ki a kórházból a babát. Van okom félni? Történetem lent.
Nyugi, kiadják :) legyen víz-villany és fűtés. Ha a nagyobb is ott van, gondolom ilyen gond nincs. Nekem van olyan családom, ahol 7 gyerek van, 8. a pocakban, és 2 szobában élnek, koszban, mégsem visszük el, mert fűtés van, kaja van, és a kosz (sajnos) nem elég indok.
egy gyerekjólétés
szeretet... igen, fontos. mondjuk ezek a gyerekek többet vannak az utcán, mint otthon, a 13 évest a parkban dugták volna meg, ha épp nem jár arra a polgármester, új ruha akkor van, mikor karácsonykor osztunk, csoki szintén.
de igazad van, az a fontos, hogy szeressék. Szerették megcsinálni, meg szeretik a gyest a 7 családi pótlékkal, adókedvezménnyel, hogy a pasi közmunka címen ül az árokparton egész nap.
De gondolom muszáj volt leszólni. Nyilván nem részleteztem, mert nem ide tartozik, de remélem örülsz, egészségedre.
a kosz leírása az általam felhozott esetben:
3 éve fenn lógó légycsapda
a konyhai garnitúrán 100 éves odaszáradt mocsok
beton illetve döngölt föld padló, azon cifet-cafat padlószőnyeg darabok, ami sáros, esetenként kecsapos
tovább nem mondom. Nálad ilyen? Nem?
Tudtad, hogy nem rólad beszélek, igaz? Tudtad hát...
"Jeleztem neki, hogy aki el meri venni tőlem a gyereket vagy a kutyáimat, azt megölöm, na többet nem hozta elő a témát."
Ez egy erősebb indok lett volna a gyerek elvételére, hát igen. Lincskommandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!