Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van félni valója?

Szerintetek van félni valója?

Figyelt kérdés

Egy külföldi ismerősöm (tudom már itt nem hangzik hitelesnek pedig én komolyan nem vagyok ennyire hülye, most is épp egyik ismerősömmel kapja az ívet amiért ennyire ostoba volt) lefeküdt a barátnőjével, a lánynak kb 2 hete volt meg (szóval peteérés környékén jár) és, idézném "nem tetszett a gumi és nem volt kedvem kihúzni" (itt csaptam volna a fejét először a falba) mondván holnap elmennek esemény utániért (elvileg kb 3 órája csinálták), amiről felvilágosítottuk hogy nem 100%os, de arra már nem emlékszem hogy meddig kell elérnie a megtermékenyítés folyamatának hogy ne hasson a tabi. Szerintetek szegény baromnak mekkora esélye van megúszni ezt?

Tudom, tényleg nem túl hihető hogy "egy haverom", ő azért nem írja ki ide mert nem magyar a yahoo answers meg nem túl segítőkész ilyen témában...

2016. nov. 2. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, hogy keszul a gyerek ? Mert ha igen, akkor nyugodtan válaszolj neki.
2016. nov. 2. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Együttlét után 48-72 órában kell bevenni.
2016. nov. 2. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

A tabletta a peteérést gátolja, úgy akadályozza meg a terhességet, a hatás nem 100%. Itt is sokaknak lett így gyerekük.

A barátod nem egy figyelmes férfi, hogy finom legyek. Nem húz óvszert, majd a nő inkább kap egy hormonbombát. Megérdemelné, hogy a nő terhes legyen, megtartsa, és a barátod fizessen gyerektartast.

A nő sem százas, hogy engedte magát pont ovuláció alatt telibe verni, hacsak nem pont ez volt a cél.

2016. nov. 3. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, nem fáj a terhesség:-)
2016. nov. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!