Félek, hogy nem adják ki a kórházból a babát. Van okom félni? Történetem lent.
Ha a védőnő látja, hogy igyekeztek, mindent megkap a nagyobb, és lassan el is fogtok költözni, akkor nem hiszem, hogy pont erre fogja használni a "hatalmát", hogy ne kaphassátok meg a babát.
Esetleg, ha após ennyire akarja, hogy maradjatok, cserélhetnétek pár hónapra szobát, ha az övék nagyobb.
A tulajjal beszéljetek, hogy mi az oka annak, hogy a felrúgja a megállapodást. Van már szerződés, előszerződés, vagy bármi más? Előleget/foglalót adtatok már a házra? Nincs rá lehetőség, hogy addig találjatok másik ingatlant, ahová költözhettek?
Egyébként rengeteg helyre kiadják úgy a babát, hogy csak meresztem a szemem. Embertelen körülmények közé. Nem tartom valószínűnek, hogy pont veletek fognak kekeckedni.
Kiadják, ha van víz-gáz-villany, stb, meg el is lehet mondani értelmesen, h hamarosan költöztök.
Ami miatt aggódnék, az a kiszemelt ház meg a mostani tulaja, ez a mégse költözünk csak tavasszal szokott rosszul végződni.
Ilyen nincs. Ti kifizetitek neki decemberben a házat és ő még benne él hónapokig? Miért?
Az adásvételi szerződésben benne van a kulcsátadás napja, ez általában a fizetés után 30nap szokott lenni, nem hónapok.
Ilyen nincs, hogy megveszitek aztán ott él. Kivéve ha eleve így van a szerződésben, akkor viszont jogotok van bérleti díjat kérni.
Voltatok már ügyvédnél?
Emiatt nem veszik el a babát.
Köszönöm a biztató szavakat megnyugodtam:)
Tulajjal mindenképp beszélni fogunk és egy ügyvédet is keresek az ügyben. Ha nem hajlandó erre, hogy előbb költözzön akkor mindenképp másik ingatlant nézünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!