Melyiket vennétek ennyi idős lányoknak?
Karácsonyra szeretnének a lányok csillámtetkó készítő szettet. 10, 9 és 5 évesek, mindegyik szeretne. De nem tudom, hogy milyet érdemes venni. Pl veszek 3-féle kisebb csomagot, és akár össze is tudnák rakni, vagy egy óriás csomagot ( kb ugyanolyan árban lenne a 3 kicsi, mint az egy nagy) vegyek hármójuknak? Mást is kapnak mellé, olyan dolgokat, amiket szeretnének, azt egyénre szabva persze. Ezért jutott eszembe, hogy akár egy nagy caomag is oké. De az is eszembe jutott, hogy kapnak kis csomagosat plusz mellé olyan csillámtetkót, amit csak fel kell rakni, abból 35db-osat fejenként.
Ti hogy látnátok jónak? Esetleg ha van tippetek, hogy milyet vegyek, linkelnétek párat? Vagy ha nektek van, és bevált.
Köszönöm.
Testvérek?
Ha igen, akkor én egy nagy kupacot vennék. Min. 3 ecsettel és 2 ragasztóval.
Nem tudom, hol akarod venni, én innen rendelem, jók a cuccaik és akár egyesével kiválogathatod, mi kell.
Nekem a kicsi 4,5 éves. Neki nem engedem, hogy a csillámporban turkáljon (ragasztót pláne nem), ő kapott tetkó filcet, ugyanúgy ráragasztjuk a kezére a sablont és azt kiszínezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!