Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vennétek...

Milyen ajándékot vennétek karácsonyra 2,5 éves, fél éves és 11 éves lányoknak valamint 7 és 8 éves fiúknak?

Figyelt kérdés
Ár max 5 ezer forint fejenként, a 2,5 és fél éves lányoké lehet több, ők a mi kislányaink.
2009. dec. 13. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

A 6 hónapos babának valami kézségfejlesztő kütyüt, vagy fürdőjátékot. A 11 éves lány keresztlányom imád olvasni, így ő könyvet kap, most nagy divat náluk a Fairy oak regény, most jelent meg a 3. kötete, azt vettem meg neki. De lehet már venni neki ruhát, illatszer csomagot, vannak ilyen fiataloknak valók. A 7-8 éves fiúknak játék fúrógép vagy valami ilyen szerszámféle, puzzle, ha szeretik.

2,5 éves kislányoknak játék porszívó, mosógép, mikró és hozzá főzőcskés játékok. Vagy baba. Vagy ha szeretnek mesét hallgatni, van egy mesemondó plüss manó. Duni a mesélő manó a neve, a google-ban rá tudsz keresni. Az ára 7-9 ezerig van. Jól körül kell nézni az oldalakon.

2009. dec. 13. 10:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja most olvasom, hogy a 6 hónapos kislány is a sajátod. Én a kisfiamnak és a keresztlányomnak tanuló kutyust vettem. Fiam 8 hónapos, keresztlányom 3 hónapos.
2009. dec. 13. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!