Nektek mi a véleményetek az azonos neműek gyerekvállalásáról?
nem attól függ
a szülői minta fontos ...
a homoszexualitás nem utánzás kérdése vagy választásé !
szal nekem végül is mindegy
nem támogatom de nem is ellenzem a dolgot
Ameddig normális, monogám kapcsolatban élnek, addig teljesen rendben van, támogatom. Amint a promiszkuitás megjelenik, meg a csapongás, akkor nem. Számomra megdöbbentő, hogy milyen sebességgel tud terjedni köztük a HIV, szifilisz és hepaA... Ez pedig gáz.
Mielőtt betámadna valaki, a heteróknál ugyanezt gondolom, és nagy szívfájdalmam, hogy az emberi jogok védelme miatt nincs kényszersterilizálás.
én szerintem jobb a gyereknek ha különböző neműek a szülők
az neki a legjobb ha a közelében nő és férfi is van
En ellenzem megmondom oszinten. Megpedig azert, m a gyerek egy abnormalis kapcsolatban szocializalodik. Persze, a homoszexualitas nem valasztas kerdese, de egy ido utan a minta kovetodik es a gyerek abban szocailizalodik, h a homoszexualitas egeszseges es kovetendo. SEm normalis anya- sem normalis apaminta nem lesz elotte, igy normalis parkapcsolatot sem tud kiepiteni felnottkoraban.
Egyebkent nem vagyok egy homoszexualisok ellen tunteo vki, semmi bajom veluk addig, amig nem kezdenek el teriteni, h ez mennyire jo dolog. A szexualis hovatartozas mindenkinek a maganugye, ugyh en sem utom bele az orromat.
De ha megkerdeznek, akkor elmondom, h azzal marhara nem ertek egyet, ha meg gyereket is vallalnak.
Támogatom.
Volt szerencsém megismerni egy külföldi gyereket akit 2 apa nevel. Nem tett benne kárt,sőt a környezetében ő az aki a legkiegyensúyozottabb, családban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!