Hány gyermeked van, miért annyi amennyi, mennyi idősek, milyen neműek, tervezel-e még babát?
Egy van, négy éves, fiú.
Mivel egyedül nevelem, egyelőre kizárt, hogy testvére szülessen, de amúgy sem terveznék most több babát, előbb a diplomám legyen meg, aztán dolgozni szeretnék a szakmában pár évet, és utána, ha minden feltétel adott, akkor esetleg szeretnék még, de ehhez elsősorban egy apa kéne, na meg mondom, a szakmában szeretném előbb megvetni a lábam. Még két év, mire el tudok kezdeni dolgozni, leszek 29 éves, mire azt mondom, hogy már két éve dolgozom (ha minden összejön), de utána azért örülnék, ha lenne kistesó. Ha kívánságműsor lenne, akkor azt mondanám, hogy legyen lány, de hát ez nem megrendelésre megy :)
1 lányom van, 16 hónapos.
Még egy babát tervezünk, majd 2-3-4 év múlva.
Mindig is két gyereket szerettem volna, picit nagyobb korkülönbséggel.
2 gyerkőc, 4 éves fiú, 2 éves lány
Ennyit terveztünk, nem lesz több gyerekünk. Úgy érzem igy teljes az életünk, nem hiszem h valaki még beleférne. Boldogok vagyunk igy.
valaha azt mondtam, jöjjön amennyi csak akar! :D Gyerek voltam, és már belátom, hogy ez nem így működik.
Amikor férjhez mentem, azt beszéltük a férjemmel, hogy 3, esetleg 4 gyerek legyen.
Ikerterhes lettem, és a várandósság meg sok ezzel járó dolog megviselte annyira a szervezetemet, az egészségemet, hogy már csak 1 babát tervezek a két kisfiúnk mellé. Ezen kívül be kellett látnunk, hogy anyagilag is elég lesz a három, őket még fel tudjuk szépen nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!