Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeked van, miért...

Hány gyermeked van, miért annyi amennyi, mennyi idősek, milyen neműek, tervezel-e még babát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 10:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
3; mert mindig változtattunk a "terveken"; lassan 5 éves,2,5 múlt és lassan 5 hónapos;lányok. Én szeretnék még legalább egyet,kislányt,de a Párom már nem akar hallani több gyermekről.
2012. jan. 27. 20:14
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

2 lányom és 1 fiam van, 1 évesek múltak, hármasikrek.

Mindig is 3 gyereket szerettünk volna a férjemmel, de sosem gondoltuk volna, hogy pont így teljesül. Több babát már nem tervezünk.

2012. jan. 28. 20:56
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, de édesek lehetnek :))

Nekem egy fiam van, másfél éves. Szeretnénk majd még egy babát, de kb. 2-3 év múlva, egyrészt nagyobb lakásra várunk, másrészt én visszamennék dolgozni pár évet a gyed miatt, harmadrészt szeretnék legalább 3 év korkülönbséget a kicsik között.

2012. jan. 30. 17:08
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

1lányom van, 2hetes:)

é igazából már nem szeretnék több gyereket. Párom viszont szeretne még egy kisfiút, úgyhogy majd meglátjuk. De ha lesz is kistestvér, az kb 5év múlva leghamarabb.

2012. jan. 30. 17:12
 25/31 anonim ***** válasza:
Három és fél éves kislányom van, másfél éves kisfiam és egy 21 hetes pocaklakóm. Nem kizárt, sőt, igazából tervben van pár év múlva a negyedik is.
2012. jan. 30. 17:23
 26/31 anonim ***** válasza:
1 kislanyom van 6hos par ev mulvara tervezuk a masodikat ha kisfiu akkor nem lesz tobb baba ha kislany akkor meg meg egy benne van a tervben :) de ha a harmadik is kislany akkor enyi!:)
2012. jan. 30. 18:30
 27/31 anonim ***** válasza:
egy kisfiam van és még egyet szeretnénk, remélem kislány lesz:)
2012. jan. 30. 20:44
 28/31 anonim ***** válasza:

Legalább kettőt szerettünk volna. Van egy 3 éves kislányunk és nyárra várjuk a testvérét. Utána visszamennék dolgozni.

Anyagilag beleférne három is. Most 30 éves vagyok és ha pár év múlva úgy gondoljuk, akkor vállalunk még gyereket.

2012. jan. 30. 20:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Két gyermekem van, egy 13 éves, és egy 3 éves lány. Nem tervezek már több gyereket. Hosszú évekig nem foglalkoztam a kistesó kérdéssel, megegyeztünk, hogy egy gyerek és kész. Aztán kezdtem sóvárogni még egy kis babázás után...hát így lettem kétgyerekes.
2012. jan. 30. 21:07
 30/31 anonim ***** válasza:

2,5 eves a kisfiam es 5 hetes a kisteso a pocakban.

Nem szeretnek kettonel megallni, meglegalabb egy harmadikat szeretnenk(ferjem negyediket is).

Mindketten nagy csaladban nottunk fel, nagy csalad partiak vagyunk.

2012. jan. 31. 04:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!