Hány gyermeked van, miért annyi amennyi, mennyi idősek, milyen neműek, tervezel-e még babát?
2 lányom és 1 fiam van, 1 évesek múltak, hármasikrek.
Mindig is 3 gyereket szerettünk volna a férjemmel, de sosem gondoltuk volna, hogy pont így teljesül. Több babát már nem tervezünk.
Utolsó, de édesek lehetnek :))
Nekem egy fiam van, másfél éves. Szeretnénk majd még egy babát, de kb. 2-3 év múlva, egyrészt nagyobb lakásra várunk, másrészt én visszamennék dolgozni pár évet a gyed miatt, harmadrészt szeretnék legalább 3 év korkülönbséget a kicsik között.
1lányom van, 2hetes:)
é igazából már nem szeretnék több gyereket. Párom viszont szeretne még egy kisfiút, úgyhogy majd meglátjuk. De ha lesz is kistestvér, az kb 5év múlva leghamarabb.
Legalább kettőt szerettünk volna. Van egy 3 éves kislányunk és nyárra várjuk a testvérét. Utána visszamennék dolgozni.
Anyagilag beleférne három is. Most 30 éves vagyok és ha pár év múlva úgy gondoljuk, akkor vállalunk még gyereket.
2,5 eves a kisfiam es 5 hetes a kisteso a pocakban.
Nem szeretnek kettonel megallni, meglegalabb egy harmadikat szeretnenk(ferjem negyediket is).
Mindketten nagy csaladban nottunk fel, nagy csalad partiak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!