3-10 évesed milyen vitaminokat kap? Mit kap rendszeresen? Van, amit csak télen adsz, vagy ha beteg?
10 es 8,5 evesek.
Nem kapnak semmit.az elso gyerekorvosunkat kerdeztem anno,mikor a nagy megszuletett,hogy mit lehetne,mit ajanlana o.
Azt mondta semmit.citrom es sok gyumolcs,zoldseg.ezek a vitaminok,ha szedi a gyerek,csak leepiti az immunrendszeret,ellustul.aztan ha veletelen valamiert nem szedi(mondjuk mert mar "nagy") akkor aztan lesz betegseg.
Szoval mi rendszeresen eszunk gyumolcsot(amugy is jobb szeretik mint az edesseget,k ocsi koruktol a gyumolcshoz vannak szoktatva ),hetente tobbszor csinalunk gyumolcs salit.az a nasi az esti mesenezeshez.sok limonadet iszunk,foleg telen.sokszor limonadet visznek magukkal a suliba.vagy eppen hazi gyumolcslet,amibe a nemszeretem zoldseget is bele tudom csempeszni.
Nalunk bevalt,nem betegesek(evi egy fosos hanyos es egy enyhe natha a max).
11, Szendi Gábor rokona az orvosotok?
Leépíti az immunrendszert a vitamin? :) Adja vissza a diplomáját!
(Még nincs 3, cebion multit kap.)
Egyik lányom úszik, másik tornázik, nem punnyadnak reggeltől estig a gép előtt (egyáltalán nem gépezhetnek).
A 4 évest a banánon kívül semmire nem lehet rábeszélni.
Én csak az omega3-at adok a 8 évesemnek, ha kicsit köhögtek, tüsszögtek, akkor kaptak c vitamint, télen d3-at.
Bocs, hogy kérdeztem...
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!