37. hétben járok. Hasmenésem van, de nincs most felénk járvány, és beteg sem vagyok. Nem rendszeresen járkálok a wc-re, de ez mitől lehet?
Köszi.
De ilyenkor azért nem hirtelen kezdődik a nagy akció,ugye?
Azért még húzhatom pár napig???
Tegnap még a méhszájam zárt volt...
ez lehet még több hét is, bár a méhszáj zártsága is elmúlhat hirtelen, a barátnőm zárt volt , két nap múlva meg baba:)))
De ha jön akkor sincs baj, ennyi idősen.
Igen, lehet egy jel a hasmenés is, de teljesen kiszámithatatlan, hogy mennyi idő van még hátra.
Mindenesetre észre fogod venni :-)
Azért a kórházi cucc legyen összekészitve!
Sok sikert!
Pénteken hasmenésem volt,szombat reggel megszületett a fiam a 39.héten.Könnyű szülést Neked!!! :)
5hós kisfiú anyukája
Köszi szépen a segítséget!
Bízom benne hogy húzzuk még!November közepére vagyok kiírva,jó lenne ha nem születne meg minimum a 39.hétnél korábban.
Mindenkinek örömteli babázást kívánok!
A cucom azért már táskában...:)
Nekem már az elejétől fogva van olyan pár napom,amikor többször el kell mennem nagy wc-ni.Szóval nálam biztos nem a szülést jelzi,igaz már most 35 hetes vagyok...
De én is úgy tudom,hogy a baba születése elött pár nappal,héttel lehet hasmenésed.
Boldog baba várást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!