Másnak is van olyan érzése, hogy a védőnők többet ártanak néha mint használnak?
Olvasgatok itt pár hónapja és kiborít, amiket írnak a kismamák.
Nem hogy segítenék/támogatnák a kismamát meg az anyukákat, gyakran minden szakmai alapot nélkülözve megijesztik, bepánikoltatják, és az utolsó csepp önbizalmukat is elveszik, hogy képesek jól megoldani a gyerekkel/babával kapcsolatos teendőket.
Mégis mire képzik őket?
Tisztelet a kivételnek, akik biztos léteznek valahol.
Én a 9. védőnőt "taposom", pedig csak egyszer költöztünk.
Amikor az elsőt vártam, akkor elkelt volna a segítség, de egy olyan lány volt, aki akkor jött ki a főiskoláról, se tapasztalata, se saját gyereke nem volt. De azóta találkoztam nyugdíjas kor előttivel, ő a 30 évgel ezelőtti dolgokat mondta, meg olyannal is, akinem tudta, hogy szoptatás alatt teherbe lehet esni...
Nekem:/
Folyamatosan pattogot,okoskodott
A baba kiságyát 3× raktuk át máshová mert sehol nem volt neki jó
Végül visszaraktuk az eredeti helyére
Utána rendesen ki is volt akadva,hogy az ott nem lesz jó,de nem érdekelt ott hagytuk
Az is baj volt neki hogy a baba szobája túl messze volt a miénktől,de azon semmit nem változtattunk
Nagyon sokszor (még a terhesség elején) mindig délelőtt jött (valamikor egyeztetés nélkül) és ki volt borulva hogy miért nem vagyok otthon (pedig mondtam neki hogy dolgozok és nem fogok a kedvéért szabadságot kivenni)
Később (4 hónapos terhes voltam) az volt a baja hogy túl sokat dolgozok (pedig ahhoz hogy hány órát dolgozok semmi köze)
És ez még csak pár probléma
Szóval nekem elég sok gondol volt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!